2777
2789

روز به روز داره میره بالاتر نصف گرونی طلای امسال بخاطر انس جهانی بود اصلا ترمزش بریده و یه کله فقط میره بالا لعنت به ترامپ که با جنگ اقتصادی و آتیش انداختن تو کل دنیا همه رو بدبخت میکنه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره واقعا همه‌ش تقصیر ترامپه مثلا پارسال که ترامپ نبود همه چی عالی بود

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
منتظراین کامنت بودم😂

🤭🤭. .والا دیگه . آخه منم میخواستم طلا بخرم لامصب هر روز می‌ره بالا

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
آره واقعا همه‌ش تقصیر ترامپه مثلا پارسال که ترامپ نبود همه چی عالی بود

دقیقااز وقتی ترامپ اومد انس جهانی دیگه ترمزش بریده شد نصف طلای داخلی بخاطر همون انس امسال بالا رفت

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

من و شوهرم امشب سر اين دعوامون شد 😑الانم خوابم نميبره 

ى خونه داريم قيمتش ده تومن ،قبلا ميخواست بزنه به نامم ،امشب گفت اين بالاى مهريه اته 

من مهريه نميخوام ولى خيلى ناراحت شدم از زرنگ بازيش 

ميگه سكه داره گرون ميشه مهريه عندالمطالبه ،بخواى من ندارم بهت بدم همين برا تو 

هول شده سكه داره ميره بالا 

خيلى ناراحت شدم ،انقدر گريه كردم ،

🤭🤭. .والا دیگه . آخه منم میخواستم طلا بخرم لامصب هر روز می‌ره بالا

دقیقا منم هر دفعه میگم این قسمت بالاست دو روز دیگه همون قیمت خاطره میشه لعنت به طلا

من و شوهرم امشب سر اين دعوامون شد 😑الانم خوابم نميبره ى خونه داريم قيمتش ده تومن ،قبلا ميخواست بزنه ...

مهریه رو فکر کردی همین جور قلمبه بهت میدن گلم؟ با هزار قسط و بدبختی خدا نکرده بخوای بگیره ذره ذره بهت میدن سیلی نقد به از حلوای نسیه

میگن دوباره میره رو ۷ تمن منتظرم منم

منتظر نباش گلم دلار قراره بیاد پایین یا انس؟ اینَور که معلومه هیچ کدوم پایین بیا نیست مگه توافقی رخ بده که اینجور که معلومه جنگ نشه شانس آوردین توافق پیشکش

دقیقا منم هر دفعه میگم این قسمت بالاست دو روز دیگه همون قیمت خاطره میشه لعنت به طلا

آره . خدا باعث بانیش رو لعنت کنه که خون به دل مردم میکنن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن