2777
2789
من دوست دارم بابام خیلی بیشتر رررررررر داداشامو و خواهرمو دوست داشته باشه مخصوصا داداشامو

پس تورو از همه بیشتر دوس داره مت به خواهرم حسادت میکنم اعتراف چون بابام خیلی دوسش داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که ۶تاییم ولی یکی رو خیلی زیاد میخوان بقیه متوسط

کدومو بیشتر میخان ماهم سه تاییم بابام خواهرمو دوس داره مامانمم اون یکی خواهرمو منو هردو دوس دارن ولی خاص اینا نه اونا خاصن 

پس تورو از همه بیشتر دوس داره مت به خواهرم حسادت میکنم اعتراف چون بابام خیلی دوسش داره

من شهر غربیم عزیزم سالی یکی دوبار میتونم ببینمشون دیگه وقتی میرم پیششون بهم محبت دارن....البته پدر مادرم اصلا فرق نمیذارن می‌خوام خیلی زیااااااد داداشامو دوست داشته باشه 

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

شاید تو اینجوری حس می‌کنی عزیزم مگه فرق تو با خواهرت چیه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

کلا سلیقه بابامه طلا بخواد میخره پول بخواد میده گوشی جدید هرچی خواست میگن چشم

برای تو اینجوری نیست؟

خوووب توهم سلیقش شو عزیزم با سیاست دخترااانه

کدومو بیشتر میخان ماهم سه تاییم بابام خواهرمو دوس داره مامانمم اون یکی خواهرمو منو هردو دوس دارن ولی ...

یکی از داداشام رو خیلی میخوان هرچند اونم واقعا مثل پروانه میچرخه دورشون

برای تو اینجوری نیست؟خوووب توهم سلیقش شو عزیزم با سیاست دخترااانه

میدونی عزیزم سیاست نگو 

چون خواهرم قیافش شبیه بابامه از همون لچگی که دنیا اومد برام خار شد اذیت شدم همیشه طرف اونو بابام گرفت همیشه اونو بیشتر خواست از همون روز اول