2777
2789

اگه خانم نیستی همین الان برو از این تاپیک

نرفتی انشاالله بمیری

خانما من ۱۷ سالمه مجردم. پوست صورت و دست و پاهام روشنه یعنی نمیشه گفت سفید ولی خوبم

ولی ناحیه اونجام (با عرض معذرت)خیلی تیرس

مامانم میگه زینک بزن ولی ترسیدم نخاستم بزنم گفتم شاید عفونت بیاره

چه کرمی پیشنهاد میکنید برای رفع تیرگی؟ خودتون استفاوه کردید؟ از تجربه هاتون بگید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چاره دقیقش که لیزره

زینک فعال کننده غدده.مکرر نزن

روشن کننده پیگمنتا آردن بخر.گمونم الان۷۰۰شده.موثره اما بستگی به بدنت داره چقد جواب بگیری

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اون انشالله بمیری چی بود😕🤐

مامان شماهم خیلی اشتباه کرده که بجای اینکه برات توضیح بده این مورد طبیعیه واست دنبال پماد و درمانه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
چاره دقیقش که لیزرهزینک فعال کننده غدده.مکرر نزنروشن کننده پیگمنتا آردن بخر.گمونم الان۷۰۰شده.موثره ا ...

لیزر میخام انجام بدماا ولی خجالت میکشم🥲😂🤦🏻‍♀️

خب اگه واقعااا روشن میکنه ۷۰۰ می ارزه

هیدرودرم اسم کرمه؟

آره عزیزم برو داروخانه بگو کرم روشن کننده بدن هیدرودرم میخوام برای من قسمت زیر بغل و کشاله ران رو روشن تر کرد برای نظافت بیکینی اگر از ژیلت استفاده میکنی بنداز دور یا از پودر موبر استفاده کن یا برو لیزر و اپیلاسیون 

💍 متاهل و متعهد 💍

واقعا طبیعیه ؟

معلومه که آره

میتونی از پزشک زنان تا اپراتور لیزر و... بپرسی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
اون انشالله بمیری چی بود😕🤐مامان شماهم خیلی اشتباه کرده که بجای اینکه برات توضیح بده این مورد طبیعی ...

مامانم دنبال درمان و این چیزا نیست

خودم خاستم.

اون کلمه رو واسه اقایون مریض گفتم

بعدم طبیعی نیست

لیزر میخام انجام بدماا ولی خجالت میکشم🥲😂🤦🏻‍♀️خب اگه واقعااا روشن میکنه ۷۰۰ می ارزه

دوماه استفاده میشه کرد،حجم کرم زیاده

لیزر روشن کننده منظورمه،نه مو زاید

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴