2777
2789

میدونم چیزای قشنگم هست تو این دنیا ولی من بدم‌میاد ار این دنیا 

از دنیا و آدماش متنفرم متنفررر...

کاش بمیرم..

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

منم همینطور حاجی مثلا کسی میگه الهی بمیری میگم امین ایشالا مثلا یکی میمیره میگم من چرا نمردم

Why is all happening‌ with my? ‌  ‌ ‌  ‌ ‌/ زیاد حرف میزنم به دل نگیرید تو دلم چیزی نی / ادم رکیم / تاپیک های با عنوانین نمیدونم واقعا ، نمیخوام بخوابم ، چی برمم ، حالم خیلی بده و ناراحتم ، پیانو یا ویولن ، بیاید بگید ، اگه کسی ، اون در هایی که ، بنظرتون چی برم ، یعنی چه مشکلي دارم ، بنظرتون از کجا ، لیزر ، اگه یکی ، فرق عشق با کراش ، کمکم کنین ، فیلم خارجی عاشقانه ، به این چی میگن ، کدوم رنگ چشم متعلق به من نیست مچ گیران عزیز .

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی یعنی رنج کشیدن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
با همش موافقم بجز یکیش اونم اینه که خودت وجود داری پس نگو هیچ چیز قشنگی هیچ چیزی بجز تو. عسل لامصببب ...

من از خودمم بدم میاد اخه من کجام قشنگه ؟

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..
منتظر چی باشم مثلا حالم بهم میخوره از این دنیا

نمیدونم منم همین بودم اما از وقتی پرندمو دارم همه دیدگاهم به زندگی عوض شده شاید مسخره بنطر بیاد ولی شده واسم یه معجزه ،امیدوارم حال دلت خوب بشه🌹

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اتفاقا چیز قشنگی نیست تو این دنیا اینو کسی درک میکنه که میدونه دنیا یه فیلمه و اخر فیلم کسی با کسی نسبتی نداره ،،،قشنگی های صحنه هم همش صحنه سازی بوده 

دنبال چه قشنگی هستی تو این دنیا وقتی خود خالق میگه من تورا در رنج افریدم،نه از امدنت خبر داشتی نه از رفتنت 

میتونی تضمین کنی تا ده دقیقه دیگه زنده میمونی یا نه؟