2777
2789
عنوان

حالم از این دنیا بهم میخوره چرا هیچ چیز قشنگی وجود نداره تو دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
نمیدونم منم همین بودم اما از وقتی پرندمو دارم همه دیدگاهم به زندگی عوض شده شاید مسخره بنطر بیاد ولی ...

آره منم دلم میخواد یه حیوون خونگی داشته باشم شاید حالم بهتر شد

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

اونوقت یه عده میگن بچه بیارید، بچه بیارید بچه بیاریم ک رنج بکشه بشه مثل خودمون

آره دقیقا منم همیشه فکر می‌کنم تا زمانی که به این نتیجه نرسم که این دنیا ارزش زندگی کردن داره بچه‌دار نشم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا چیز قشنگی نیست تو این دنیا اینو کسی درک میکنه که میدونه دنیا یه فیلمه و اخر فیلم کسی با کسی ن ...

حرفاتو قبول دارم کاملا ..

اتفاقا همبن امروز یه تاپیکی زدم و گفتم چرا بابد تو همچین دنیایی بچه دار شد؟

وقتی خود خدا بدون تعارف میگه من بنده هامو تو رنج آفریدم

کسی چه می‌داند که شب ها در زیر آوار افکار چگونه از هم فرو پاشیدیم و صبح بی آنکه کسی بفهمد بلند شدیم و لبخند زدیم..

مثبت باش 

وگرنه واقعا دنیا قشنگیاشو میبره واسه یه عده و تو رو تو حسرت میزارع خدایی نکرده

انشالله عاقلت بخیر باشی

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
من از خودمم بدم میاد اخه من کجام قشنگه ؟

بدت نیاد.  اتفاق هایی هست که میفته و یه شبه همه چیز رو عوض میکنه. وایسا فقط دورت بگردم. 

وقتی دوتا چشم داری که حرفای منو از کیلومتر ها اونور تر میخونی و دوتا دست ظریف و زیبا داری که جواب میدی یعنی یه فرشته ای عزیزم. 

من هلیا کرباسی فر هستم متخصص مغز و اعصاب 

آره منم دلم میخواد یه حیوون خونگی داشته باشم شاید حالم بهتر شد

اگه تواناییشو داری بگیر ما جفت خریدبم و وقتی تخم گذاشتن یکیشو خودم باعلاقه بزرگش کردم سرشار از محبته برام مثل یه ادمه حتی از اونام بهتر ،حالت بهتر میشه امیدوارم همیشه خوب باشی❤️

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

اگه تواناییشو داری بگیر ما جفت خریدبم و وقتی تخم گذاشتن یکیشو خودم باعلاقه بزرگش کردم سرشار از محبته ...

سعی میکنم بخرم..ممنون عزیزم 

آره دقیقا منم همیشه فکر می‌کنم تا زمانی که به این نتیجه نرسم که این دنیا ارزش زندگی کردن داره بچه‌دا ...

بعضی وقتا میگم کاش نسل انسان منقرض شه راحت 

بعد میگم خودتو این دنیا رو دوست نداری چرا واسه بقیه آرزوی نابودی میکنی اخه

حرفاتو قبول دارم کاملا ..اتفاقا همبن امروز یه تاپیکی زدم و گفتم چرا بابد تو همچین دنیایی بچه دار شد؟ ...

شما که از سازو کار پروردگار خبر ندارین اون خالقه و ما مخلوق اون،اون بچه ای هم که از طریق شما متولد میشه تولدشو یکی دیگه رقم میزنه شما فقط یه وسیله هستین برای تحقق این امر منتها شما مختارین در سرنوشت خود میتونین وسیله باشین یا نه،،در نهایت این پروردگار هست که چرخه جهان رو اونجوری که خودش بخواد به سرانجام میرسونه

برای این ناراحتی؟؟ ناراحتی نداره که عزیزم میدونم خیلی سختی میکشی. من هر کاری هم بکنم شاید نتونم ارومت کنم و حالتو اونطوری که باید بفهمم. 

نزار سختی زمینت بزنه بزار قوی ترت کنه.

من هلیا کرباسی فر هستم متخصص مغز و اعصاب 

برای این ناراحتی؟؟ ناراحتی نداره که عزیزم میدونم خیلی سختی میکشی. من هر کاری هم بکنم شاید نتونم اروم ...

بعضی مشکلات و سختی ها نه تنها آدم رو قوی نمیکنن بلکه باعث میشن زخم های روحی و روانی زیادی پیدا کنی