اونوقت یه عده میگن بچه بیارید، بچه بیارید بچه بیاریم ک رنج بکشه بشه مثل خودمون
آره دقیقا منم همیشه فکر میکنم تا زمانی که به این نتیجه نرسم که این دنیا ارزش زندگی کردن داره بچهدار نشم
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وگرنه واقعا دنیا قشنگیاشو میبره واسه یه عده و تو رو تو حسرت میزارع خدایی نکرده
انشالله عاقلت بخیر باشی
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
آره منم دلم میخواد یه حیوون خونگی داشته باشم شاید حالم بهتر شد
اگه تواناییشو داری بگیر ما جفت خریدبم و وقتی تخم گذاشتن یکیشو خودم باعلاقه بزرگش کردم سرشار از محبته برام مثل یه ادمه حتی از اونام بهتر ،حالت بهتر میشه امیدوارم همیشه خوب باشی❤️
حرفاتو قبول دارم کاملا ..اتفاقا همبن امروز یه تاپیکی زدم و گفتم چرا بابد تو همچین دنیایی بچه دار شد؟ ...
شما که از سازو کار پروردگار خبر ندارین اون خالقه و ما مخلوق اون،اون بچه ای هم که از طریق شما متولد میشه تولدشو یکی دیگه رقم میزنه شما فقط یه وسیله هستین برای تحقق این امر منتها شما مختارین در سرنوشت خود میتونین وسیله باشین یا نه،،در نهایت این پروردگار هست که چرخه جهان رو اونجوری که خودش بخواد به سرانجام میرسونه