2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار بیستم بشه دیگه نمی‌گذره 

الان داره بهت خوش میگذره 

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید

فروردین که تمومی نداره . هرماه دیگه ای بود الان چهاردهم پونزدهم بود ولی فروردینو ببین 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

چون تعطیلات عیده زود میگذره 

تعطیلات تموم شه قشنگ شش ماه طول می‌کشه تا بریم تو اردیبهشت 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
خوش چه گذری بابا😂😂😂

دیگه از قدیم بوده برای خوش‌حالی این ها زمان زود می‌ره😂😂🙌🏻

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

بیشتر ببینید