2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

179 بازدید | 22 پست

چیا باید راجبش بدونیم

من یکسال دیگه عروسیمه 

حس میکنم هیچی نمیدونم 

نمیدونم چطور منظورمو بگم حس میکنم اصلا ادم پخته ای نیستم نمیتونم بسازم تو زندگی

ذوق دارم هرچی زودتر یکسال بشه اما نگرانم ندونستنم سوپرایزم کنه و زندگی متاهلی اونطور نباشه که تصور میکردم

مادر و پدرم جدا شدن شاید واسه همین اِطلاعاتم کم

خب کتاب بگیر بخون

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هواست به آشپزخونت باشه مادر،یعنی به غذای شوهرت اهمیت بده😊نیاز جنسیش هم برطرف کن ،با خانواده شوهر قاطی نشو ،توی دعواهاتون اصلا خانواده هارو نیار

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

با عشق زندگی کن فقط بد اخلاقی اصلا نکن اصلا اصلا

به حرف شوهرت همیشه گوش کن 

بهش هیچ وقت دروغ نگو

جوری رفتار کن که بفهمه خیلی زرنگ و عاقلی 

خانم بودنت بهش نشون بده

اک این کارا ها نکنی ممکنه زندکی خوبی کنار هم نداشتع باشین

تا میتونی برو توی پیج های روانشاس اینستا از اونا کلی چیز یاد بگیر

نخیر خواهری منم مث تو اطلاعات زیادی درباره اینکه چطور رفتار کنم که زندگیم موفق باشه نداشتم اوایل انقدر با شوهرم بحثمون میشد ولی بعد گذشت یه سال اینا دیگه اخلاقای همو پیدا میکنین زندگیتون خیلی قشنگ میشه....ادم مجرد هر چقدر پخته هم باشه بتظر من تا ازدواج کنه احساس میکنه هنوز کلی چیز هست باید تجربه کنه و یادبگیره....اصلا نگران نباش فقط همیشه کار درست رو نه از نظر خودتاا بلکه از نظر خدا انجام بده ،باقیشم بسپر به خدا

من عاشق کتابم اما برای تفریحهمیشه تجربه رو به حرفا روانشناسی و گوگل و ... ترجیح میدم

خب بعضیها در بیان تجربه شون غرض میورزند من خودم از نوجوانی کتاب و مجله زیاد میخوندم اتفاقا بعد از ازدواجم خیلی بدردم خوردن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید