2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
فدات شم راستی حواست به پوستت از دو هفته قبل عروسی باشه

از استرس برگشتم به دوره بلوغ شیش ماهه یسره جوش میزنم🤦🏻‍♀️صورتمم به بند و وکس و تیغ و همچی حساسیت نشون داده😕😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از استرس برگشتم به دوره بلوغ شیش ماهه یسره جوش میزنم🤦🏻‍♀️صورتمم به بند و وکس و تیغ و همچی حساسیت ن ...

ای جااانم همش به استرسه استرستو کنترل کن میدونم سخته ولی به یه طریقی کنترلش کن وقتی استرست کنترل بشه پوستت مثل روز اول میشه روتین پوستیت رو فراموش نکن راستی برا جوش هم شبا قبل خواب یا هروقت من میگم قبل خواب که کلافه نشی از پماد آ د استفاده کن عالیه

....
خب بعضیها در بیان تجربه شون غرض میورزند من خودم از نوجوانی کتاب و مجله زیاد میخوندم اتفاقا بعد از از ...

واسه تجربه بیشتر پادکست گوش دادم که من زیاد خوشم نیومد

همشون خیلی عجیب بودن یا یه دختری که خیلی خنگ و سر به هواست یا یه مردی که افتضاح 

راجب دوتا زوج عادی نخوندم شما کتابی بلدی معرفی کنی؟؟

ای جااانم همش به استرسه استرستو کنترل کن میدونم سخته ولی به یه طریقی کنترلش کن وقتی استرست کنترل بشه ...

مرسی از راهنماییت ناز من خیلی نیاز داشتم یکی که تو موقعیتمه درکم کنه🥹❤️ 

مرسی از راهنماییت ناز من خیلی نیاز داشتم یکی که تو موقعیتمه درکم کنه🥹❤️

فدات شم راستی با تیغ اصلاح خودتو اصلاح نکن از این به بعد بند بنداز تا دوساعت دست یه صورتت نزن ک جوش بندازه بعد هم هر دوماه یه بار شمع بنداز هم پوستت رو روشن تر می‌کنه هم خیلی فواید دیگه داره

....
واسه تجربه بیشتر پادکست گوش دادم که من زیاد خوشم نیومدهمشون خیلی عجیب بودن یا یه دختری که خیلی خنگ و ...

از اون زمانها خیلی گذشته حدود سی سال اسمهاشون زیاد یادم نیست حتی نمیدون در دسترس هستن یکیش مثلا اخلاق در خانواده بود یکیش اداب زنا شویی بود

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید