2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به کتفتمن پسرداییم خواستگارم بود رد کردم.وقتی زن گرفت گفتن اونی که باب دل تودمون بود رو گرفتیم.یکی ن ...

منم پسر عموم خواستگارم بود رد کردم با نامزدش عید اومدن خونمون برگشته میگه خانومم خیلی آدم خوبیه

اوه عمه ی من یه عمره بابت همین قضیه خودشو برای ما می گیره و چه بهتر خوش حالم شدیم چون دیگه از ما بریدن و راحت شدیم حتی یادمه بعد طلاقم از همسر سابقم چه نیش و کنایه ها که نزد منم اهمیت نمی دادم توام بها نده به آدمای بی درک و منطق.

.

وایی عین دختر خالم چون خواهرم داداششو رد کرده پسره حالا ترکیه کاواره اینا بوده بعد به خواهرم میگف عاشقتم 🤕😅

دخترخالم ی سال ازم کوچک تره یه چیزایی گف اصلا ی اداهایی میاد ک... دیگه رهاش کردم بی ادب 

ولشون کن هیچی نگو

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

منم پسر عموم خواستگارم بود رد کردم با نامزدش عید اومدن خونمون برگشته میگه خانومم خیلی آدم خوبیه

اینجور مواقع نباید واکنش نشون داد

وگرنه خودم بودم میگفتم خوبه که خوبه برای تو خوبه