2777
2789

داشتمن مافیا بازی میکردن ،از بچه ی هفت ساله توشون بود تا خود سی و هشت سالش،دختر خودم نه سالش هست،طبیعی که نسبت به بزرگترهای بازی معمولی تر بازی کنه،بعد دختر خودشو که همسن دختر خودمه رو تشویق میکنه آفرین ،بعد اشک دختر منو دراورده که تو بازی بلد نیستی،تازه وقتی رفتم بهش گفت یعنی چی اعتماد بنفس دختر منو میاری پایین،من کی همچین کاری در قبال دخترت کردم ،باز طلبکار داره دفاع هم میکنه،گفتم مگه خودش خواست با تو مافیا بشه،اتفاقی دیگه

خلاصه که ازش دلخورشدم بابت دخترم نادونی اش رو بخشیدم ولی نمیدونم چطور به دخترم کمک کنم که بازهم بازی کنه و خودشو کنار نکشه 😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دفعه بعد چیزی گفت همونجا بگو خیلی هم خوبی مامان حسودیشون میشه بهت

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

چقدر حساسی

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

حالا با یه بار که اعتماد به نفسش انقدر کم نمیشه ولی شما با جملات تاکیدی مثل تو خیلی باهوشی و تو خیلی مستعدی و... البته به صورت پراکنده بدون اینکه متوجه بشه منظورتون اون بازیه خاطره ی بد رو از ذهنش پاک کنید

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

کلا بازی هست نباید بزرگ ترها جدی بگیرن به نظرم اگرم تابلو شد بچه ای خودشون رو باید بزنن به اون راه و ...

نه دلخوریمو بخشیدم کاملا میشناسم داداشمو تو دلش چیزی نیست،ولی حواسش نیست که فقط دختر خودش اعتماد بنفس نمیخواد ،دختر دیگران بچه دیگرانم میخوان،حالا سوالم اینه چی ها بگم دخترم باز بتونه بازی کنه و خودشو دست کم نگیره