2777
2789

جواب گرفته؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

۹ مرتبه سوره کوثر بخون برای دور شدن دشمن 

آسیب بهت نمیزنه و دور میشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۹ مرتبه سوره کوثر بخون برای دور شدن دشمن آسیب بهت نمیزنه و دور میشه

واقعا جواب میده؟چند بار باید بخونم؟طرف برام دعا و طلسم میگیره

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚دوست داشتین بگین حمدبخونم براتون

دعای جوشن صغیر شر اون ادم رو دفع میکنه نه این که لزوما بلایی سرش در بیاد

واقعا شما جواب گرفتید؟

دعای جوشن صغیر شر اون ادم رو دفع میکنه نه این که لزوما بلایی سرش در بیاد

چجوری بخونمش؟کجا اسم دشمنمو بیارم

واقعا جواب میده؟چند بار باید بخونم؟طرف برام دعا و طلسم میگیره

هروز بخون 

صبح ۹ بار

شب ۹ بار

این دعای زبان بند هم بخون. که زبانش تا ابد از بدی در حق تو بسته شه و از تو سرد و دور شه و هیچ آسیبی هیچوقت بهت نزنه

آخر دعا اسم خودش و مادرش رو بگو مثلا مریم زاییده شکم زهرا انشالله تا ابد ازت دور شه و کلا فراموشت کنه و هیچ آسیبی بهت نزنه و زبانش بسته بشع لال و دور شه

اینو روزی ۷ بار بخون 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚