2777
2789

خیلی بده موقع استراحت یه سری درد جسمی نذارن بخوابی استراحت کنی...

بعد روزا اونقدر بی حال و کم انرژی بشی یهو ببینی کلی کار ریخته سرت تو حتی نمیتونی بلند ‌شی🤧🤧💔💔😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درد جسمی نه ولی درد روانی آره

خیلی سخته درد جسم آدمو از پا درمیاره...باعث میشه درد روحی روانی هم بیاد سراغ آدم😔

خیییلی شده شبهایی که از درد گریه میکردم و صبحش رفتم سرکار با همون شدت درد

من سرکار نمیرم خانه دارم مادر3تا بچه کوچیک...

اینا نیاز به مادر قوی و سرحال دارن

نه من💔💔💔💔

من اینطکریم هرروز دردمیکشم بجزدردجسنی روحم هم پژمرده وداغونه و شباناصبح گریه میکنم  روزهاهم تاساعت ۱۲ ظهرمیخوابم امابازهم حالم خوب نیست وانرژی ندارم حتی الا هم دارم گریه میکنم 😔

من اینطکریم هرروز دردمیکشم بجزدردجسنی روحم هم پژمرده وداغونه و شباناصبح گریه میکنم روزهاهم تاساعت ۱ ...

منم خیلی شبیه شمام ...

با این تفاوت که نمیتونم تا ظهر بخابم بچه هام زود بیدار میشن بعد اصلا نمیتونم بخابم فکر و خیال و درد  و غصه نمی ذاره که😔😔

من سرکار نمیرم خانه دارم مادر3تا بچه کوچیک...اینا نیاز به مادر قوی و سرحال دارننه من💔💔💔💔

درکت میکنم درد جسمی ب مرور روان رو هم مریض میکنه

ولی چاره چیه؟ باید با همین دردها کنار بیایم و زندگی کنیم 

من شدم کلکسیون درد و مرض تو ۲۸ سالگی 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

منم خیلی شبیه شمام ...با این تفاوت که نمیتونم تا ظهر بخابم بچه هام زود بیدار میشن بعد اصلا نمیتونم ب ...

فقط وقتایی تااین ساعت میخوابم که غذای اماده داشته باشیم وگرنه بایدبرای خانواده غذادرست کنم مجبورم زودتربلندشم حالم داغونه کاش بمیرم واقعاپرازدردو غصه ام 😔🤕