2777
2789
عنوان

دارم نابود میشم واقعا

273 بازدید | 15 پست

با دوسپسرم کات کردم چون انتظار داشت چند سال پاش بمونم 

منم ۲۴ سالمه چنسال دیگه پای این بمونم ۳۰ سالم میشه بخاطرش همه خاستگارامو رد کنم بعد از کجا معلوم بیاد منو بگیره؟ شرایط ازدواجم فعلا نداره اما من انتظار داشتم انقد راحت قبول نکنه بهم بگه از هر جا شده جور میکنم چ میدونم بهم بگه نامزد بمونیم ....اما هیچی نگف ینی خودم باید بهش پیشنهاد میدادم ک نامزد شیم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ینی نباید بهش پیشنهاد نامزدی میدادم؟

نه 

همین ک نموندی بهترین کارو کردی ک خودتو علاف نکردی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دمت گرم. افرین.

خداوکیلی ن بااین ادم بمون ن با هرپسری ک میگه بیا دوست بمونیم. 

حالش و ببره و تهش بگه نمیخوامت.. باید بهشون گف بزن ب چاک. 

حقیقتا وقت خودتون و سر ادمای عوضی تلف نکنین. 

وقت و احساسات یه دختر انقدر ارزش داره که خدا میدونه فقط

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

اصلا درک نمیکنم چطوری دخترا با پسرا دوس میشن

یعنی میتونن ی شب راحت سر ب بالین بذارن و ب این فکر نکنن ک پسره قراره قال بذاره شون...و با صد نفر دیگه لاو نترکونه؟ اخه این پسرا میان عقدنامه رو امصا میکنن اونهمه مهریه باید بدن ولی باز ممکنه ب خطا برن اونقوت پسرعاطل و باطل وچجوری راه بدیم ب قلب مون ... 

خداوکیلی این دوستیا همه ش ب نفع پسرا و ب ضرر دختراس.

کاش دخترامون قدر خودشون بیشتر بدونن..

پسر باید برای بدست اورد دختر موردعلاقه ش کوه هارو جابما کنه زحمت بکشه تا قدر اون دختر و بدونه...

اخه چ کاریه این کار :(((

حیف جوونی و عمر ادم ... 

خوبه دخترگلمون سریع طرف وکات کرد. خوشم اومد. قشنگ معلومه نون حلال پدر  باعث شده بخوای دور چنین چیزایی و خط بکشی. بهت افتخار میکنم 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)