2777
2789
عنوان

آقا میشه بیاین تاپیکمو بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
واسم سوال بود که چرا به مامان بابام نگفت منم برای همین هیچی نگفتم

حتما میخواسته نظر خودتو اول بدونه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
حتما میخواسته نظر خودتو اول بدونه

خودشم گفت نظر خودتو اول بگو منم که از بس خجالت کشیدم هیچی نگفتم خیلی حس عجیبی بود دلم میخواست از خنده منفجر بشم موقعیت های حساس منو خنده میگیره همش😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودشم گفت نظر خودتو اول بگو منم که از بس خجالت کشیدم هیچی نگفتم خیلی حس عجیبی بود دلم میخواست از خند ...

الهی

حالا تو هم یه چراغ سبزی نشون بده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
منم یواشکی نگاه میکرد عکسمم دستنبد کرده بود الان زنشم😂

زمانی که رفتین تو رابطه چیا بهت میگفت درمورد همین عکس گرفتنا این که چقدر دوست داره اخه شوهر تو شوهر اینده من انگار خیلی شباهت دارن به هم البته که هنوز شوشوم نشده در حد کراش هستم واسش😂

خب زندگیت چجوری هست هواتو داره زندگی که از اول عاشقانه شروع شده؟

البته نامزدیم

اره هوامو داره 

از اول ک بگم خاهرشو برا داداشم گرفتیم یروز رفتیم دیدن خاهرش کادو گرفتیم اونروز اولین بار بود ک همو دیدیم ولی من هیچ خسی بهش نداشتم ولی نامزدم از اون روز ب بعد مدام نگام میکرد در حدی ک من ب خونوادم گفتم اگه این پسره یبار دیگه ب من نگاه کنه تو جمع بش حرف میزنم😂مامانم گف زشته چیزی نگو شاید بی منظوره نگاهاش ب هر حالا داداش زن داداشته همون موقع من ی خاستگار دیگه داشتم متوجه شد گفته بود ب باباش من میخام بگیرمش و هر دو اقدام کردن و من جواب مثبتو بعد یکماه بهشون دارم و الانم خیلی همو میخاییم😁

ببخشید طولانی شد همرو خلاصه کردم😂

زمانی که رفتین تو رابطه چیا بهت میگفت درمورد همین عکس گرفتنا این که چقدر دوست داره اخه شوهر تو شوهر ...

عکسمو از پیج ی میکاپ ارتیست برداشته بود و من نمیدونستم حالا ما بله رو گفته بودیم ولی یکمی خاستگاری انداختیم عقب روز دختر ک من از هیچی خبر نداشتم برام گلو کادو گرفته بود سوپرایز شدم ک هیچ یهویی چشم ب دستبندش افتاد کهمون حرارتیا بود منم از خاهرش پرسیدم گف برامون نمیگه این چیه منم از فضولی مردم😂شب خاستگاری ک شد سریع پرسیدم اون دستبندت عکس کی زیرشه بنده خدا معذب شد گف عکس خودته منم خر ذوق😂

واقعا دوسم داره اینکه ب زبونش میگه بخدا دوست دارم ک هیچ ولی کافیه کسی اذیتم کنه میپره بهش😂

عزیزمممم🥺😍 انشالله کراش ب شوهرت تبدیل شه😍😍

البته نامزدیماره هوامو داره از اول ک بگم خاهرشو برا داداشم گرفتیم یروز رفتیم دیدن خاهرش کادو گرفتیم ...

وای دقیقا منم به ابجیم همون اولا میگفتم اگه نگاه کرد بپر بهش (هنوز هیچی نمی‌دونستم که دوستم داره) آخه ابجیم خیلی قلدره 😂😂

عکسمو از پیج ی میکاپ ارتیست برداشته بود و من نمیدونستم حالا ما بله رو گفته بودیم ولی یکمی خاستگاری ا ...

انشالله تا آخر همینجوری برات بمونه خوشبخت بشی عزیزم ✨❤️