maryami7177 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 1962 عنوان حرف عجیب نامزدم درباره 198 بازدید | 10 پست بکارت... تاهمین الان فکر میکرد امکان نداره کسی باکره باشه و ازش خون نیاد...الان نگران شدم که مدلم ازینایی باشه ک خون نمیاد...باید چیکارکنم؟ اگه بهش توضیح بدم شک نمیکنه؟ نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊 1404/01/08 | 02:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 2841 برو دکتر. پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ | از ترقیُ خوشبختیِ یکدیگر لذت ببرید ، ما همه درختانِ یک جنگلیم .
ranginnn عضویت: 1403/11/01 تعداد پست: 1752 یعنی راجع به شماهم همینطور فکر میکرد؟دکتر بری فککنم مشخص میشه
maryami7177 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 1962 برو دکتر تشخیص بده خودشم همراهت باشه فک کنم تنها راه همینه نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 15639 اینجا همه نوشتن برو دکتر و....سواد اقایون یه مقدار کمه توی این موارداینهمه اینستا پزشکا توضیح دادنباهاش صحبت کن نشون بده ببینهبگو با بدنم اشنا شومن استرس رابطه نداشته باشمهمینحالا بقیه هزار دور لقمه چرخوندنآی برو نامه بگیر و غیره الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥
banoosabor عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3506 اینجا همه نوشتن برو دکتر و....سواد اقایون یه مقدار کمه توی این موارداینهمه اینستا پزشکا توضیح دادنبا ... والا کار شما لقمه چرخوندنه اینهمه توضیح برای کسی ک جور دیگ تربیت شده و بزرگ شده بی فایدس این جماعت فقط حرف دکتر میفمن
yeshiiim عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 15639 والا کار شما لقمه چرخوندنه اینهمه توضیح برای کسی ک جور دیگ تربیت شده و بزرگ شده بی فایدس این جماعت ف ... نه عزیزمخیلیا صرفا اطلاعاتشون کمهخبر ندارنمن یادمه قبل نامزدیمصحبت کردم خیلی راحتحرف زدیممن یسری چیزا نمیدونستماونم نمیدونست میگفت عه اینطوریه؟ نمیدونستمخب باعثم شد با وجود استرس های من و مشکلاتی ک متاسفانه دارم توی حیطه زنانخاطره بدی برام ایجاد نشهمگر نامزد ایشون کلا شکاک و عجیب غریب باشه !!!ک بگیم مجبور شه بره دکترطرفم ببره حالا دکتره ثابت کنه الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️🔥