2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میدونید مشکل چیه؟ 

مشکلات اصلی مملکت رو نمی بینید 

آینده نابود شده 

سفره کوچیک شده 

ولی برای تیپ و ظاهر دیگران چشماتون رو می کنید چهارتا و زل میزنید و درآخر مسخرش می کنید

بحثی با شماها ندارم که جز نسبت دادن الفاظ و القاب زشت ب دیگران هنری ندارین 

شب خوش

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

چون زندگی خودشه به من به تو چه به اونا چه زندگی خودشه ای کاش ایرانی ها یاد بگیرن تو زندگی تو همچیز ادم دخالت نکنن یکم خارجی هارو ببین ایرانی یکی چاقه واییی اخ چقد چاق زشتی فلانی اون لاغره واییی چقد لاغری نکنه مریضی داری فلانی بهمانی چهرت فلانه تو بچه ای چون اهنگ فلان گوش میدی عاشق بی تی اسی بچه سالی اخه به تو چه مثلا یکی گروه کره ای کره دوست داره هی دخالت میکنن خب به شما چه زندگی خودشه اندام خودشه تو هرچیز ادم نظر نده خب میفهمی؟ یکم شعور از خارجی ها یاد بگیرن انقد تو چهره اندام هرچیزی حتی تینت ادم هم نظر ندین به شما چه چهرش فلانه بهمانه به تو چه دخالت نکن خب؟ اینطوری شعورت رو نشون میده؟ من خودم تیک تاکرم تو تیک تاک ایران ببین کامنت بخون خب خوشگله خب پسر ارایش میکنه خب کره دوست داره توپله خب به تو چه بخدا خارجی هارو میبینم کیف میکنم بخدا فرشتن ایرانی ها اصلا... همچیز دخالت نظر میدن اقا زندگی خودشه به تو چه گرایش خودشه به تو چه دخالت نکن نفهمیدی یا بیشتر بگم 

‌ ‌ ‌‌ .    l'm sorry 。      ‌