2777
2789
عنوان

واسه افطار کوکوسبزی و نون پنیر سبزی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
  • آش رشته: یکی از محبوب‌ترین و مقوی‌ترین گزینه‌ها برای افطار که تقریباً همه دوست دارند. می‌توانید آن را با کشک، نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کنید.
  • حلیم: گزینه‌ای سنتی و مقوی که با گوشت، گندم و کمی دارچین، حس ویژه‌ای به میز افطار می‌دهد.
  • خرما با گردو یا کره: یک پیش‌غذای ساده و خوش‌طعم که انرژی خوبی می‌دهد.
  • نان و پنیر با سبزی یا گردو: همیشه یک انتخاب کلاسیک و خوشمزه است که می‌توانید با گوجه و خیار تازه همراه کنید.
  • حلوا یا فرنی: دسرهایی شیرین و سبک که مخصوص افطار بسیار محبوب هستند.
  • سوپ جو یا سوپ سبزیجات: یک پیش‌غذای سبک و خوش‌خوراک که اشتهای مهمان‌ها را بیشتر می‌کند.
  • بورانی اسفناج یا ماست خیار: همراهی تازه و جذاب برای افطارتان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره چون آدم روزه دار معدش خشکه به نظرم یه سوپ گرم و سبک براش خوشایندتر از کوکو باشه

آره راست میگی من چون کوکو سبزی خوب درست میکنم گفتم بزارم راستی میشه به جای سینه، رون مرغ بندازم تو سوپ و بعد ریش ریش کنم؟

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
آره راست میگی من چون کوکو سبزی خوب درست میکنم گفتم بزارم راستی میشه به جای سینه، رون مرغ بندازم تو س ...

معلومه که میشه سخت نگیر،سینه به خاطر بافتش بیشتر استفاده میشه ولی این به این معنی نیست که نشه از رون استفاده کرد،ولی تجربه من میگه رونارو جدا بپز با پیاز و‌ زردچوبه اگر داری برگ بو،بعد ریش ریش کن بریز تو سوپ،از اول درسته نندازی تو سوپ بهتره چون رون یکم از سینه بیشتر بو داره 

بلندترین فریاد من سکوت من است...
معلومه که میشه سخت نگیر،سینه به خاطر بافتش بیشتر استفاده میشه ولی این به این معنی نیست که نشه از رون ...

ممنون جواب دادی عزیزم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
همه گفتن کوکو خوب نیست نی نی سایت چه خوبه من اصلا به ذهنمم نمی‌رسید کوکو مناسب نیست😁😁

عزیزم 😁💕

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید