2777
2789
میدونی کلا نمیدونم چه مرگشه از اونور توهین میکنه و .. اینور اسمم هنوز توی بیو شه و بلاک ام نمیکنه می ...

انقد بدم میاد از اینایی که میزارن بلا تکلیفی 

ب نظرم جدی به مدت محل نده ببین پیگیره یا نه 

اگه زیاد بهش بها بدی فک می‌کنه چه خبره 

انقد بدم میاد از اینایی که میزارن بلا تکلیفی ب نظرم جدی به مدت محل نده ببین پیگیره یا نه اگه زیاد به ...

خیلی بها دادم درسته دعوا تقصیر کار  بیشتر من بودم ولی هر دفعه قهر میکردیم خودم میرفتم پیام میدادم یا یه بار دیگه هم توهین کرد بخشیدمش الانم گفتم حداقل تا ده روز دیگه اصلا پیام نمیدم منو بخواد خودش پیام میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا ولی خب چیکار باید کرد ایده ای داری؟

مقاوم بود و با همه نا امیدی ها جا نزد 

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌                                                   بعضی از حرفا نابودت میکنه، و بعضی از رفتارا تورو میکُشه -

خیلی بها دادم درسته دعوا تقصیر کار بیشتر من بودم ولی هر دفعه قهر میکردیم خودم میرفتم پیام میدادم یا ...

بس کن بنظرم اون مرد رابطه اس باید بجنگه راحت ب دست بیاره ارزش نمی‌ده 

باور کن دیدم که میگم 

بس کن بنظرم اون مرد رابطه اس باید بجنگه راحت ب دست بیاره ارزش نمی‌ده باور کن دیدم که میگم

خودش هم میگه چیزی که برام راحت بدست بیاد ارزش نداره 

پس میگی تا چه مدت بی خیال بشم ؟ 

خودش هم میگه چیزی که برام راحت بدست بیاد ارزش نداره پس میگی تا چه مدت بی خیال بشم ؟

تا وقتی پیام بده و واقعا بخوادت 

وگرنه فقط خودتو خار کردی تاجایی که تونستی تلاش کردی مگه غیر اینه؟

تا وقتی پیام بده و واقعا بخوادت وگرنه فقط خودتو خار کردی تاجایی که تونستی تلاش کردی مگه غیر اینه؟

مطمئنم پیام نمیده چون خیلی خودشیفته و مغروره توی فکرم که کلا فراموشش کنم 

مطمئنم پیام نمیده چون خیلی خودشیفته و مغروره توی فکرم که کلا فراموشش کنم

وقتی حتی براش به اندازه غرورش اهمیت نداری 

چطوری میتونی تو زندگی روش حساب کنی 

یادت باشه هیچی و تنهایی ارزشی داره که کم نداره

وقتی حتی براش به اندازه غرورش اهمیت نداری چطوری میتونی تو زندگی روش حساب کنی یادت باشه هیچی و تنهایی ...

شایدم اونم نمیخواد دوباره وارد رابطه بشیم 

به هر حال قول دادم فراموشش کنم