2777
2789
عنوان

چهارده سالشه بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 13432 بازدید | 165 پست
پسرم ۱۳ سالشه سر خوراکی وآبنبات چوبی با داداش ۹سالش دعوا میکنه

منممم بهم بستنی نمیگیرن گریه میکنم من ۱۷سالمه 😂😭حتی بلد نیستم یک تخم مرغ درست کنم همش میگیرم میخوابم مامانم همچیز درست میکنه برام 😂😭 منو میبره اون ور حتی کار هم بلد نیستم هیچیییی با اینکه ۱۷سالمه صفر در صفر میگم من بچم ۱سالمه 😂😭

‌ مولتی فن اوتاکو کیدرامر عشق کره و ژاپن  🪷    ‌

یکی از دوستای منم 16 سالشه دوماهه زایمان کرده 

ولی دوست شما رکوردو زد از دوست منم یسال زودتر زایمان میکنه خخ

خاک تو سرشون عقل ندارن بدبختا

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از دوستای منم 16 سالشه دوماهه زایمان کرده ولی دوست شما رکوردو زد از دوست منم یسال زودتر زایمان م ...

عقل هیچی مغز ندارن اخه کی زیر ۲۵سالگی ازدواج میکنه من فامیلم ۳۶سالشه تازه نامزدی کرد و چند مدت پیش عروسی 

عقل هیچی مغز ندارن اخه کی زیر ۲۵سالگی ازدواج میکنه من فامیلم ۳۶سالشه تازه نامزدی کرد و چند مدت پیش ع ...

با ازدواج کاری ندارم حالا ازدواجو هرکی یه سنی دوس داره و صلاح خودشو بهتر میدونه

ولی اخه بارداری؟زایمان؟بچه؟

چرا مگ آدم با خودش دشمنه ..جوونی بی دردسرو ول کنی بری کوون بچه بشوری 

5 سال دیگ اقدام کن مگ خدا بعدو ازت گرفته 

ینی خاااکککک ..

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

دوست من ۱۶ ۱۵ سالگی ازدواج کرد تو همون دوران عقد بچه دار شد الان بچش نزدیک ۱۱ سالشه 

خودش اصرار داشت به ازدواج

جدا شده از شوهرش

شوهرش سرکار نمیرفت کتکش میزد دخترباز بود 

درسش خیلی خوب بود ول کرد شوهرشم نذاشت تو بزرگسالان ادامه بده  

من همسن این بودم بخدا هنور نمیدونستم رابطه جنسی چیه

بخدامن همسن این بودم نمیدونستم چجوری باردارمیشن😐.

ازمعلممون پرسیدم یعنی خداباگِل نوزادودرست میکنه میزاره توشکم مادرش😐😂

وایی خیلی تباه بودم.

عقل هیچی مغز ندارن اخه کی زیر ۲۵سالگی ازدواج میکنه من فامیلم ۳۶سالشه تازه نامزدی کرد و چند مدت پیش ع ...

الان چون فامیل شما ۳۶ سالگی ازدواج کرده خوبه؟

۳۶ که خیلی  دیره چه خبره؟

لازم نیست از اون ور بوم بیفتید دیگه

مثلاً ۲۲ سالگی چه ایرادی داره ؟

دل نسوزون فردا یه خیره سری میشه که ببین یه سالنم راه میندازه کاشت ناخن میکنه

چقد بی رحمانه بود نظرت.این بچه وقت بازیشه وقت وقت گذروندن با دوستاشه نه حامله شدن😐😐😐😐چطور میتونین انقدرررررر بی رحم و عوضی باشین

مذهبیا خیلی توشون هست ازین موارد تو فامیل ما ی مورد مذهبی داریم فقط اون دخترشو زود شوهر داده

ما همه فامیل تقریبا مذهبی 

تا حالا زیر بیست ازدواج نداشتیم 

مگر سالهای خیلی قبل ، نهایتا ۱۸سالگی

الان چون فامیل شما ۳۶ سالگی ازدواج کرده خوبه؟۳۶ که خیلی دیره چه خبره؟لازم نیست از اون ور بوم بیفتید ...

هرچی دلش خواسته خیلیم خوبه اینم بگم زیر ۲۵کودک همسریه شاید تو ایران عرب افغانستان نباشه اما کل کشورا هم تاییدش کردم