2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست
میشه برام بگی🥹🫰🏻

الان نمیدونم چه مدل‌هایی ترند هستن

سرچ بزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند میخرن؟حدودا ۸۰ سانتهولی خب همشو نمیزنم کمثلا بخوام ۶۰ سانتشو بفروشم میشه؟

من دوستم موهاش تا باسن بود رفت تا شونه کوتاه کرد و فروخت قیمتشو نپرسیدم ازش😅

به جنس مو و وزنشو اینام هست

🥹🤝🏻❤️

💙🩵

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
باب هم قشنگ میشه

اره باب یکم بلند رو خودم خیلی خوشم اومده ولی دیگه موهام زیادی کوتاه شد نشد

منتظر یکم بلد شه برم اون مدل بزنم احتمالا 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
دیدمش ولی خب جالب نبود ک😕💔

نمیدونم والا عکساش مثل خودش نی نمیدونم مثلا مثل مدل موی پسر های کره ای میشه مدلش اونجوری میشه عکساش خیلی چیز نی حالا هر جی خودت میدونی مصری زدم من به نظرم خوب نبود ولی باب رو امتحان نکردم بستگی به نظر خودت داره

موهای من فره کوتاه کنم زشت میشه بلندم شونه نمیشه آرزوم بود لخت باشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
چند میخرن؟حدودا ۸۰ سانتهولی خب همشو نمیزنم کمثلا بخوام ۶۰ سانتشو بفروشم میشه؟

موی سالم و میخرن اگه زیاد موخوره داره فکر نکنم پولی بدن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"