2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همین جوری بود موهام تا زیر باسنم رفتم مصری زدم انقد بهم میومد و راحت شدم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

من کوتاه کردم واسه منم بلند بود معمولا خیلی پشیمون نمیشم زود بلند میشه

ولی مصری نزن مدل‌های کوتاه قشنگ‌تری هستن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
دقیقا منم همین جوری بود موهام تا زیر باسنم رفتم مصری زدم انقد بهم میومد و راحت شدم

منم حس میکنم قشنگ میشم🥹😂

اخه خیلی ساله نزدم

تقرییا ۱۹ سال

شد الحمدالله،نشد الله اکبر💚🌱
من کوتاه کردم واسه منم بلند بود معمولا خیلی پشیمون نمیشم زود بلند میشهولی مصری نزن مدل‌های کوتاه قشن ...

میشه برام بگی🥹🫰🏻

شد الحمدالله،نشد الله اکبر💚🌱
من کوتاه کردم واسه منم بلند بود معمولا خیلی پشیمون نمیشم زود بلند میشهولی مصری نزن مدل‌های کوتاه قشن ...

مثلا چه مدلی؟

منم می‌خوام موهام کوتاه کنم ولی دودلم آخه رشد موهام خوب نیس

منم حس میکنم قشنگ میشم🥹😂اخه خیلی ساله نزدمتقرییا ۱۹ سال

این همه سال بلند بوده بسه دیگه 

برو کوتاه کن عالی میشی بخدا اصلا پشیمونم نمیشی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
مثلا چه مدلی؟منم می‌خوام موهام کوتاه کنم ولی دودلم آخه رشد موهام خوب نیس

رشد موهات خوب نیست باید اینو درنظر بگیری ممکنه دیر بلند شه

نمیدونم الان چه مدل‌های ترند هستن ولی خودم از مدل باب لایه‌ای یکم بلند خوشم اومد مثل اینکه دو سه سال قبل خیلی ترند بوده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید