2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی پدر مادرم میان خونمون باهاشون اصن حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 43 پست

چقد بیشعوره متاسفم واسه همچین ادمایی

نذار پدر مادرت زیاد بیان خونت که بهشون بی احترامی بشه

پدرمادر اونم‌نذار زیاد بیان یا اگر اومدن توهم همینجوری با رفتارت و غذاپختنتو و پذیراییت بی احترامی کن به پدر مادرش تا بفهمه چه حالی داره

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

مامانم خیلی ناراحت میشه از چهرش میفهمم ولی شوهرم خیلی عوضیه عمدی میکنه

من باشم عین خودش رفتار میکنم پای دعوا و داستانش هم هستم. یعنی جلوی تک تک فامیلهاش سرم رو میکنم توی گوشی کلمه ای حرف نمیزنم قیافه میگیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای منم اینجوریه خیلی از این کارش بدم میاد. نه فقط با فامیل‌های مامانم با فامیل‌های خودشم اینجوریه. کلاً سرش تو گوشیه حالا چی بشه یه موضوعی باب میلش باشه یه کم با مهمون‌ها حرف بزنه. 🤦🏻‍♀️

چقد عذاب اوره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

اره یبار جلو خانوادم سرش توگوشی بود رفتم خونه مادرشوهرم سرمو توگوشی کردم شوهرم بهم اشاره کرد گفتم اگه بده چرا تومیکنی ..

دفعه دیگه آدم شد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

مامانم خیلی ناراحت میشه از چهرش میفهمم ولی شوهرم خیلی عوضیه عمدی میکنه

سعی کن زیاد مادر پدرتو دعوت نکنی حرمتشون شکسته بشه 

خیلی ناراحت شدم برای پدر مادرت

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

شما هم مثل اون بشین

یه چیزایی گفتنش راحته ولی انجام دادنش نه، استارتر و نمیدونم ولی من به شخصه اصلا نمیتونم به مهمونم بی احترامی کنم

آنچنان جای گرفتی تو به چشم و دل من                                        که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا 💞