2777
2789

صبح واکسن پنجگانه دوماهگیش رو زدیم اومدیم خونه پاراکید دادم ۳ساعت بعدش گریه هاش شروع شد وقتی پاهاش رو تکون میده جیغ میزنه جوری گریه میکنه نفسش بند میاد پاهاشم بستم چیکارکنم😭پاراکیدم میدم همش یساعت آرومه بعدش شروع میکنه میخوام بشینم خودمم گریه کنم

پاهاشو ببند با روسری اصلا باز نکن تا نتونته تگون بده اصلا باز نکن 

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید

دکتر نگفت کمپرس سرد و گرم بزاری؟

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زیر اب ولرم پاشو او نجایی که واکسن زدن رو اروم ماساژ بده گرد گرد بعد بیار با روسری ببند کل پاهاشو نتونه تکون بده  

بیشتر ببینید
چرا امروز سرد فردا گرم گفته ولی دوبار درحد ۵دیقه گذاشتم خیلی بیتابی میکنه نمیذاره

ببر زیر آب پاشو ماساژ بده بشور بزار آروم بگیرع

بیشتر ببینید
گفت تا ۲۴ ساعت آب نخوره جای واکسنش😭

پس همون کمپرس سرد و بزار گناه داره بیتابی میکنه ولی آروم میگیره پاهاشو ببند نتونه تکون بده

بیشتر ببینید

آره واکسن دوماهگی این طوره . پاهاشو ببند قطره اشو هم مدام بده یه چند ساعتی طول میکشه تا پاهاش خوب بشه  اگه بی قراری ش زیاد بود یه دکتر ببر . 

من صبح ساعت ۱۰ واکسن بچه هامو می زدن ساعت ت ۶ ۷ عصر پا درد داشتن بعدش خوب شدن 

برای بچه منم اونجوری بود چون واکسنش رو بد زده بود بعد بهداشتشو عوض کردم دیگه برا واکسن پاش درد نکرد پوشکش رو خیلی شل ببند تا به جای واکسنش فشار نیاد و کیسه آب گرم بزار ماساژ بده بهتر میشه