عروسیمونه دنبال کاراشه امروز پیشش نیستم صب زنگ زد حرف زدیم خیلی عادی مثل همیشه
بعد من به گوشم رسید که خواهرش بهش گفته گل آراییو میخوایین چیکار پول اونو بده به یه دردت اینم برگشته گفته آره راست میگی(نه من به روش آوردم نه خودش گف) گل آراییو من رزرو کردم تموم شد بعدش بهش پیام دادم اینقد شد اینقد بیانه زدم و اینا جواب نداد
بعد من گفتم دارم میرم آرایشگاه گف ب سلامتی و بعدشم اینجوری سرد جوابمو داد
بعد گفتم چیزی شده از من ناراحتی گفت من بیکار نیستم زیاد چت کنم همین که جواب میدم خیلیه من ناراحت شدم و چیزی نگفتم
من از اینستا براش پست فرستادم که بفهمه ناراحتم دید اومد گفت این چیه فرستادی مریض شدم دارم میمیرم به پرستار نیاز دارم مگه چی برات کم گذاشتم
منم گفتم دیگه یه ساله که باهمیم کار داشته باشی نتونی پیام بدی میایی بهم پیام میدی عشقم کار دارم حرف میزنیم نه اینکه بگی همین که پیام میدم خیلیه میشناسمت تو از من ناراحت بودی هرچقدم فکر میکنم نمیدونم چرا من دوست دارم بیایی بگی از این رفتارت از این اخلاقت خوشم نمیاد عوضش کن بخدا امروز داشت دلم میترکید هیچ کس نفهمید چقد گریه کردم بهتم قبلا گفتم اینجوری سرد با من حرف نزن تاقتشو ندارم. هیچی برام کم نزاشتی اونارو فرستادم بفهمی ناراحتم بپرسی بهت بگم الکی ناراحتی نکنم الانم اینارو گفتم راحت و خالی شدم منتظرم بگی چی ناراحتت کرده الان آروم شدم بدون عصابنیت جوابتو دادم دوس دارم توعم آروم و بدون ناراحتی جواب منو بدی
اونم گف من بیکارم امروز بیام بهات درد دل کنم از صب دمبال کارای توام الانم مریزم تو از منه عوضی چه توقعی داری میان این همه کاری که سرم ریخته توهم بهم استرس بده من که همه کارام رو دوش خودمه تو هم خوب دست مزدمو دادی بین این همه کار مشکل توهم ی مشکل شدی برام مرسی تنها چیزی که ازت توقع نداشتم تو هم پشتمو خالی کردی ممنون بابت لطفت
منم گفتم من نمیگم درد و دل کنیم میدونم کار داری نفهم نیستم خودمم نزدم به نفهمی میتونی بگی عزیزم کار دارم بعدشم اصلا جوابمو نده تا عروسی من ناراحت نمیشم ولی سرد حرف بزنی تحملشو ندارم چیکار کردم پشتت خالی شد من الان اومدم دلیل کارمو بهت گفتم قایم نکردم
نامزدمم گف میخوای بین این همه کار بجوز خودم همرو نگه دارم بگم قربونت برم عزیزم بعد ب بقیه بگم بریم ب کارامون برسیم این منطقیه ریدی ب اعصابم
منم گفتم چرا هر ناراحتی بینمون باشه آدم بده منم؟توقعم زیاد نیس که همه رو نگه داری با من گپ بزنی ی پیامم ۱ دیقه بیشتر طول نمیکشه
نامزدمم گف اخه تو توقعت کلن بیجاس تو دوروز بدون عزیزم نمیتونی تحمل کنی منم گفتم نه نمیتونم
برگشته بهم میگه غیر منتقی حرف نزن خاهش میکنم نرین ب اعصابم خودم خیلی مریزم اسلان حال ندارم عزیزم قربونتبرم میمیرم برات جیگرم عشقم بیا اینم قربون صدقت
ولی اینا ی ریال ارزش نداره اینم بدونچیزی که تو ارامش گفته نشه ب ریال نمیرزه
الان دلم داره میترکه میدونم وقت میبره خوندنش ولی خواهرانه راهنماییم کنید