2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه خوردنیه؟ بعد ببین پوست تیره میشه؟؟؟

ببین عزیزم خودمو یکی از اطرافیانم مرتب چند وقت استفاده کردیم هییییییییچ نتیجه ایی نمیده

فقط بدنسازی برای حجم باسن جواب میده نه سینه

ورزش همراه با تغذیه مناسب همین

وقت خودتو با روغن هدر نده

بدنسازی جزوی از منه 🍀                              اگه سوالی راجب بدنسازی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم♥️

خراطین نمیدومم ولی من یه قرص جلوگیری دکتر زنان خاک بر سر واسه کیست بهم داد سینمو خیلی بزرگ کرد من چو ...

اتفاقا ی مدت خوردم دوماه اعصابمو انقدررر ضعیف کرد قطع کردم ولی اون زمانم تاثیری ندیدم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

ببین عزیزم خودمو یکی از اطرافیانم مرتب چند وقت استفاده کردیم هییییییییچ نتیجه ایی نمیدهفقط بدنسازی ب ...

وای گلم مرسی خیلی خوب جواب دادی من یع سینم ازون یکی یکم پرتره نمیدونم چجوری هم اندازه کنممم بعد ی خانومه میگفت مرتب زیر اب سرد دوش سرد سینه هارو به بالا ماساژ میداده الان گرد شدن

من همین سایت خوندم گفتن بعدش برگشت داره بجاش گفت دمنوش گزنه و شنبلیل

یعنی این دوتارو باهم قاطی کنم بخورم؟ بعد چه زمان هایی؟

عزیزان میشه ازته قلبتون سرنمازوافطاروسحردعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشه بحق ماه پربرکت ...

خیلی خیلی کارتون ناپسنده 

همیشه تا میام یه مطلبی از تاپیکی بخونم ، کامنت بی ربط شما رو میبینم و حواسم پرت میشه و این کارتون پایمال حق الناسه

شما اگه خواسته ای داری خودت تاپیک بزن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای گلم مرسی خیلی خوب جواب دادی من یع سینم ازون یکی یکم پرتره نمیدونم چجوری هم اندازه کنممم بعد ی خا ...

دوش آب سرد خوبه برای همه بدن

بدنسازی جزوی از منه 🍀                              اگه سوالی راجب بدنسازی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم♥️

خیلی خیلی کارتون ناپسنده همیشه تا میام یه مطلبی از تاپیکی بخونم ، کامنت بی ربط شما رو میبینم و حواسم ...

وای مرررسی درکم کردی خیلی مزخرفه واقعا خب من سوالم واسم مهمه یهو زرتی همچین حرف بیخودی میزنن