2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مرررسی درکم کردی خیلی مزخرفه واقعا خب من سوالم واسم مهمه یهو زرتی همچین حرف بیخودی میزنن

خواهش میکنم عزیزم🤍

همون ضرب المثل معروف هم همینو میگه:

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای گلم مرسی خیلی خوب جواب دادی من یع سینم ازون یکی یکم پرتره نمیدونم چجوری هم اندازه کنممم بعد ی خا ...

یعنی یکیش بزرگتره ؟

از همون اوایل بلوغ همین طوری بودی یا بعدا ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یعنی یکیش بزرگتره ؟از همون اوایل بلوغ همین طوری بودی یا بعدا ؟

اره نه از همون موقع من یهو چاق شدم چند کیلو اینا درومدن 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

اره نه از همون موقع من یهو چاق شدم چند کیلو اینا درومدن

نه منظورم اینه که از اول تا به تا بودن یا بعدا یکیش بزرگتر شده ؟!

نه منظورم اینه که از اول تا به تا بودن یا بعدا یکیش بزرگتر شده ؟!

از اول اینطوری بود ولی در حدی نیس که مثلا الان بخوابم یکیش تخت شه اون یکی معلوم باشه ها اینجوریم نیست خدایی اصن جفتشون مشخصه فقط سمت راستی پر تره

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

از اول اینطوری بود ولی در حدی نیس که مثلا الان بخوابم یکیش تخت شه اون یکی معلوم باشه ها اینجوریم نیس ...

تو خصوصی بهت میگم چیکار کنی 

البته اگه خواستی 

طریقه مصرف و یبار دیگه میگی گلم

اینا رو میخوری . هم برا پوست مفیده هم سینه رو بزرگ میکنه .کلا رازیانه معروف به گیاه زنان هست

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم