2777
2789
عنوان

ب شوهرم چطور بگم اینستاشو پاک کنه

526 بازدید | 42 پست

ماازاول بهم قول دادیم ک اینستا نداشته باشیم چون اوایل ازدواجم ی ضربه خوردم ازاینستا

تااینک چندروز پیش شوهرم بخاطر دیدن ی پیج کاری نصب کرد و گفت پاک میکنم اونروز گوشیشو دیدم ک پیج های خیلی زشت و دیگه نمیشه اینجا توضیح داد رو هی فالو میکنه

فامیل هم فالوش کردن همه اونارو میبینن 

خیلی شوکه شدم کلا اینروزا همش سرش تو گوشیه و حساس شده روی گوشیش

واقعا داره چ اتفاقی میافته😐

حالا چجوری بهش بفهمونم ک متوجه بشه من اونا رو دیدم و پاک بکنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا چرا با یه پیج فیک نمیرن انقد کنترل ندارن مردا زیر عکس خاله ها یه چیزا نوشتن با عکس خودشون 😂😂😂😂😂

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
رو راست بگو بهش

حتی خجالت میکشم ک چجور بهش بگم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

باور کن عزیزم از الان سففففففت جلوش بایستی بهتره 

من زندگیم لجن شده، قسم می خورم دایم سرش تو اینستا هستش 

میره بالکن میشینه ساعت هاااااااااا پای اینستا 

تو رو خدا جلوش وایسا 

شوهرمن همه چی هم میبینه 

اصلا پابند نیست انگار لذت میبره از دیدن خیلی ازچیزهایی که نمیشه گفت

بشین پیشش یچیزی رو بهونه کن بگیر گوشیشو پیش خودش بگو عع عزیزم اینستات هس بزار یکم اکسپلور بگردیم یکم بعد بگو بزار ببینم فامیلا چیا گذاشتن برو فالوئینگاش . وقتی ب اون پیجا رسیدی بزم در شوخی بگو چشمم روشن فلان بعد پیش خودش دونه دونه انفالو کن . معمولش اینه خودش همون لحظه یا بعدا پاک میکنه بعد چن روز دیدی نه مونده دعوا کن جنجالی