2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132010 بازدید | 678 پست
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

منم زن بابا داشتم 

بابای من روز اول خواستگاری گفته بود که من ی دختر بچه دارم که الان پیشم نیست اما دراینده میاد پیشم 

اونی که با ی مرد ی که طلاق گرفته ازدواج میکنه باید بدونه که بچه داره وگرنه گوه میخوره زنش میشه 

زن بابای من روزگارمو سیاه کرد اما الان داره چوبشو میخوره از جونش داره میکشه از بچه اش داره میکشه 

کسی که انسان باشه بچه فرقی نمیکنه ماله کی باشه بزرگش میکنه مثل بچه خودش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مزاحمش بوده؟؟؟ زنه غلط کرده وقتی شرایط رو میدونسته اومده تو زندگیشون نکبت

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید
دانه ای نمی‌فروشند درسته از کجا دانه ای میشه خرید

اگه گوش گیر حرفه ای میخوای از دیجی کالا بخر هیچ صدایی رو نمیشنویی 

اما اگه ی گوشگیر ساده میخوای داروخونه ها دارن بگو گوشگیر میخوام دو مدل داره اسفنجی و ژله ای 

زن باباعه مزاحمه نه این زنیکه از اول خبرداشت اگه سختش بود گوه خورد اومد ازدواج کرد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

مزاحم؟؟؟😐😐ببخشید که اول لب بود بعد دندون اومد 

مگه اون خانم روز اول از حضور استارتر خبر نداشت؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

واقعا نمیخوام کلیشه ای کامنت بذارم ولی من سه چهار سالی از شما بزرگترم.  مامانم هم نامادریمه . خیلی باهم دعوا میکنیم خیلی بحث میکنیم اما میدونه دوستش دارم خیلییییی 

و اونم دوستم داره خیلی کارها برام کرده 

به نظرم اغراق میکنی نمیشه که که شما ساکت و مظلوم تو اتاقت داری درس میخونی اون یهویی  بیاد اذیتت کنه و ... 

اشکام بند نمیاد بیشتر از ی ساعته دارم گریه میکنمرکورد زدم تو ایران 😂 به قول پدربزرگم میگه من گریه م ...

گمشه بره.

هرکسی لیاقت اشک ریختن نداره.

ببین تو اگر دوبار دعوا راه بندازی با اونا وقتی بابات هستش،باباتم تهدید کنی که میری خونه بابابزرگت بابات دُم اون زنه رو میگیره پرتش میکنه بیرون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

نباید زن بابا از اول قبول می کرد همچین ازدواجی رو. زن بابا از اول می دونه داره با مردی که بچه داره ازدواج می کنه و داستانای خودش و داره اگه نمیتونه قبولنکنه. اینکه بگیم اون بچه مزاحمه اصلا درست نیست

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

دختر مرداد ماهی امیدوارم تو دانشگاه قبول بشی وآینده ی درخشانی داشته باشی...

تو فامیل مشابه شما یک مورد داریم یک پسر کلاس دومی که زن بابا اومد خونشون الهی بگردم از اون موقع دوسال میگذره پسر بچه خیلی استرسی شده هیچی نمی گفت به باشه تا اینکه یک بار گریه کرده بابا مامان (زن بابا)منو اذیت می‌کنه

بارها کارشون به طلاق کشیده ولی جدا نشدن....

روز اول بهش گفتن بچه هم باید باهاشون زندگی کنه ولی چندماه بعد از ازدواج با خانواده اش دست به یکی کردن آره شما نگفتین به ما که بچه داشتی و....

الان یک دختر هم دارن خیلی بین دوتا بچه فرق می‌ذاره 

آدم به شدت خسیس،حسود وشکمو هست یعنی هرکسی مهمونی دعوتش کنه قطعا می‌ره ولی اصلا خودش کسی رو دعوت نمیکنه ...

اطرافیان خیلی رعایت میکنند ولی این خانم سنگدل ....

اما همیشه زن بابا هابدجنس نیستن دخترعموی خودم آنقدر پسر شوهرش رو دوست داره انگار پسرخودشه

به وجدان و ذات آدم برمیگرده...

دارم تلاشمو میکنمولی اگه قبول نشم زندگیم ب فنا رفته کی ی سال میمونههههههسال اولمه هنوز دوازدهمم

هرکی انگیزه داره میمونه و میخونه عزیزم این چ حرفیه

اگ یک درصد اسی یک درصد هم قبول نشدی مبادا عقب بکشی من خواهرم سال اول هیچی نیورد با یک رتبه افتضاح دیگ ما نهایت یک رشته ساده دولتی تو شهرستان خودمون براش ارزو داشتیم

تا اینکه سال دوم مهندسی شیراز اورد ک همه فامیل انگشت ب دهن مونون