2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132004 بازدید | 678 پست

چقدر دلم گرفت، منم مادر دو تا پسر بچه شدم، خودم مجرد و همسرم دو تا پسر داشت، یکی ۸ و یکی ۱۰ ساله، ولی خیلی مراقبشونم، حالا واسه من برعکسه، اونا بی محبتن، سه ساله مادر بی محبتشون یه تماس درست و حسابی نگرفته، ولی من اینقدر حواسم بهشون بوده، اینقدر کوچیکه منو میبوسه خدا میدونه، میگه مامان کارایی که مادرمون باید انجام بده و نمیده شما در حقمون کردی، از رسیدگی به درس و مدرسه بگیر تا ... .

ولی الان که برای عید رفتن پیش خانواده مادری، حتی یه زنگ به من نزدن عیدرو تبریک بگن! به پدرشون زدن، حتی حال منو نپرسیدن🥺 میخوام بی تفاوت باشم، ولی نمیشه، دلم خیلی شکسته. اونا مشهدن، میگفتن ما دیگه مامانمون رو دوست نداریم، میگفتم حق ندارید اینطوری بگید! شما شرایط ایشونه نمیدونید شاید نمیتونه! اول از خودش بشنوید دلیل سردیشو بعد قضاوت کنید! ولی...🥺🥺

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

الهی بگردم. چقدر دلت پاک و مهربونه

چطور میتونه اینطوری برخورد کنه باهات😢 توروخدا درستو خوب بخون موفق شی چشمش در بیاد هم تو از دستش راحت شی هم اون از دست تو

به ازدواج هم فکر نکن حالا . تو ازدواج هیچی نیست آنقدر مشکلات و بدبختی هست خدانکنه یروز بیای بگی گفتم ازدواج میکنم ازون خونه خلاص میشم گیر یکی دیگه افتادم

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مزاااااحم ؟؟؟؟ واتتتتت ؟ خونه غریبه نیستا خونه خودشه خونه پدرشه 

بچه یکی دیگه ؟ یعنی نمیدونست این آقا از اول بچه داره

یعنی یه سریا یه حرفایی میزنن خون آدم جوش میاد

مشکل اینجاست زنش جوری پیش بابام بی احترامی ب من نمیکنه بابامم بارش شده منو دوست داره فقط زبونش تلخه

بابا یبار که میدونی بابات نیست و الانه که بی احترامی کنه ضبط کن صداشو بعد به بابات نشون بده کار نداره که 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

اول دخترش بوده بعد زن گرفته حرف نزن برا خودت خداروشکر همه خوب ریدن دهنت از زن ده تا پیدا میشه ولی از بچه نه

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

بابا یبار که میدونی بابات نیست و الانه که بی احترامی کنه ضبط کن صداشو بعد به بابات نشون بده کار ندار ...

میگه باباهه که میره بیرون  زنه گوشیو ازش میگیره!!!!

استارتر هم خیلی ضعیفه انگار زنه دیگه راهشو یاد گرفته

برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی🥺وقتی درخواست صلوات رو لایک میکنم بدونین براتون صلوات فرستادم✨التماس دعا دارم💚اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید.   و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

بیشتر ببینید
میگه باباهه که میره بیرون زنه گوشیو ازش میگیره!!!!استارتر هم خیلی ضعیفه انگار زنه دیگه راهشو یاد گر ...

عجب مارموزیه،بعد یسری اینجا میگن درکش کن این ببخشید عفریته رو چجوری باید درک کرد بخدا داره لحظه شماری میکنه این بچه بره از خونه ،چقدر پلید 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا

چقد شما شعور نداری 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
زن بابام چندین ساله باهام لجه 💔من ایندم خیلی برام مهمه درسم خیلی برام مهمه اون از عمد اذیتم میکنه ک ...

حسادت می‌کنه ..نمیخواد موفق بشی ...جلوش وایستا و به پدرت بگو تکلیفش و روشن کنه 

یکبار واسه همیشه دمش و قیچی کن 

درست و بخون با موفقیتت پاره اش کن از حرص

سختش بود زنش نمیشد

اونی که مزاحمه اتفاقا خود زن بابا هستش چون این دختر از اول تو زندگی پدرش بود ولی اون زن بعدا بهش اضافه شد

پس اگر کسی مزاحم باشه قطعا خودشه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

عجب مارموزیه،بعد یسری اینجا میگن درکش کن این ببخشید عفریته رو چجوری باید درک کرد بخدا داره لحظه شمار ...

بیخود میگن درک کن 

. آدم باید رحم و مروت داشته باشه بچه چون بی مادره هر طوری دلت خواست باهاش رفتار میکنی

خدا نگذره از اینجور آدماها انقدر رذل و پست فطرتن

درک کردن نداره چون اسی بنده خدا دختر خوب و حرف گوش کنیه رفتاراشو توضیح داده بخونید بیشتر ناراحت میشید

بیشتر ببینید
هر روز اذیتم میکرد هر روز دعوا جر و بحثکلاس سوم بودم ی روز صبح میخواستم برم مدرسه ساعت 7 اومد با لگد ...

زد تو شکمت 😐

اسی از امروز کمر همت ببند اینو شوت کن از زندگی پدرت بیرون 

اگرم گفت نگو و تهدید کرد تو بگو ...زر میزنی هیچ گ.و.ه.ی نمیتونه بخوره 

اگر دست روت بلند کرد تو هم بزن 

احترامش واجبه نیست ..تمرکزت رو درست باشه اما روزی یه ساعت تایم بذار واسه بیرون کردن این 

به پدرت بگو