2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131950 بازدید | 678 پست
حالا داداشت چه گناهی کرده زدیش؟ کاش با زبون خوش یادش می‌دادی که به حرفت گوش کنه و مزاحمت نشه

گناهاش که زیاده بقیه پستام نوشتم اذیتاشو

به حرف مادرش گوش میده ن من

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگ آدم خوبیه نگهش دار نزار نامادریت چیزی بفهمه ازش حسودی میکنه من یبار با یکی آشنا شدم تهرانی بود یب ...

اره بهترینه 

نگهش داشتم بابام رد میکنه میگه بعد کنکور

ای بابا چ بد 😥😥😥 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
گناهاش که زیاده بقیه پستام نوشتم اذیتاشوبه حرف مادرش گوش میده ن من

خب سعی کن دلشو به دست بیاری، باهاش رفیق شی. تا بیشتر حرف تو رو بخونه. به هر حال تو هم خواهرشی‌

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
حالا داداشت چه گناهی کرده زدیش؟ کاش با زبون خوش یادش می‌دادی که به حرفت گوش کنه و مزاحمت نشه

با ی خوراکی و پازل و بازی و اینجور چیزا راحت اوکی میشه چون پسربچه ها بااینک خ شرن ولی ساده ان 

اره بهترینه نگهش داشتم بابام رد میکنه میگه بعد کنکورای بابا چ بد 😥😥😥

من مادرم شبای امتحانم‌ عمدا میگفت شام بپز کارا رو مینداخت گردنم نمیذاشت درس بخونم بعد جلو بابام مظلوم نمایی و گریه میکرد 

موقع کنکورم منو بزور داد ب فامیل معتاد خودش 

شوهرم فاسد و دخترباز بود خ کتکم میزد بعد ب مامانم گفتم این هرروز منو میزنه (بابام راضی ب ازدواجم نبود مامانم با تهمت زدن ب من راضیش کرده بود بعدها فهمیدم گفته تو راه مدرسه دنبال پسرام ولی بخدا نبودم)

بجای اینک ب شوهرم بگه منو نزنه گفت بابات خوابه اینجا نیا منو خونشون راه نمی‌داد ب شوهرم یاد داد منو بیشتر بزنه بخدا قسم بچم ۱ساله تو بغلم بود ب شوهرم گفت اینو بزن بکشش رضایت باباشو واست میگیرم میارم ولی طلاق نده باباش سرزنشم نکنه اونم هرروز با کمربند منو میزد یبار چاقو زده ب دستم یبار آب کتری پرت کرد سمتم 

بعد طلاقم راحت گفت عه نمیدونستم باز بعد طلاق نذاشت مثل بقیه آدمها زندگی کنم تو خونه زندانی کرد گفت مطلقه ای حق نداری بری بیرون ب خواستگارا میگفت دخترم از بس نجیبه ۲۰روز ۲۰روز بیرون نمیره ولی من افسرده بودم دلم میخاست ی پارک بزم نمیذاشت 

نامادریت اندازه یک صدم مامان من سیاست نداره خودشو تو چشم بابات خراب کرده اگ مامان من بجاش بود حتی خودتم نمیفهمیدی چجوری بیچارت کرده 💔💔

یبار لباسشویی روشن کرده بودم لباسهام بشورم از این سطلی قدیمی ها بود این مادر ظالم م گیر داد بیا چادر منم بنداز هرچی گفتم ن گفت ن بنداز تو لباسشویی 

منم سنم کم بود انداختم پرز گرفت همونجور خیس برده بود پیش بابام گریه میکرد پرزها رو جدا میکرد میگفت ک این دختره عمدا چادر قشنگم خراب کرده بابامم منو فحش داد منم لال بی زبون ترسو بودم

جواب حرف زدن حرف زدنهجواب حرف زدن کتک زدن نیست خلاصه راه اشتباهی رفتی از من گفتن دوتا انتخاب داری از ...

از بچه ای که مادر سلیطه و‌بی رحمش تربیتش می‌کنه برادر خوب در نمیاد ....

دستش درد نکنه زده کاااااش گیسای اون زنیکه هم از ته با ماشین بزنه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

استارتر عزیزم امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره و با حس خوبی که ازت گرفتم حتمااااا روشنی تو زندگیت پیدا میشه از خدا بخواه فقط خودش درستش می‌کنه....

اون زنم پسرش بزرگ میشه و با تربیتی که از مادرش بهش رسیده بد بلایی سرش میاره ....از کارما باید بترسه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

مجبور که نبود، اون مزاحمِ نه اسی

ینی انقد میمیرن برا شوهر که باوجود مراحم😒😏 شوهر میکنن؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

الهی بمیرم چقدر خوبی تو خدا مادرتو رحمت کنه الهی بمیرم مادرت چی کشیده تو اون دوران ک شما کوچیک بودی و مریض بود و فوت کرد خدا انشالله بهتون کمک کنه رشته خوب و زندگی خوبی تشکیل بدی و هر چه زودتر ب آرامش برسی