2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132503 بازدید | 680 پست

یه چی میگن ناراحت نشو عربرم وافعا باور نمیکنم حرفاتو چون دهه هشتادی ها اجازه نمیدن کسی نفس بکشه بعد تو کتک میخوری گوشی و ازت  میگیره مگه میشه خواس گوشی بگیره وایسه دو تا عربده بکش  دیده چیزی نمیگی سوارت شده اگه میخوای آرامش داشته باشی بی زبون. بازی و بذار کنار صداش، در آدمو بگو کاری نکن به خانواده مادری بگم بندازمش به جون بابام بفهمه چه اشغالی هسی 

عکس خودمه لطفا برداشته و استفاده نشه ممنون 🙏🏻

واقعا نمیخوام کلیشه ای کامنت بذارم ولی من سه چهار سالی از شما بزرگترم. مامانم هم نامادریمه . خیلی ب ...

به خاک مامانم من هیچ اذیتی براش نداشتم الکی گیر میده ب همه چی دعوا رو الکی شروع میکنه

بذار مثال بزنم

ظرف شستن همیشه کار منه تمام وعده ها این 5 ساله مگه اینکه کلا خونه نباشم اون بشوره

ی دفعه پارسال بود داشتم میشستم گوشیم زنگ خورد رفتم جواب دادم بعد ی رب قطع کردم کلا یاد رفت داشتم ظرف میشستم نشستم درس بخونم

اومد کتابمو از دستم گرفت پرت کرد تو صورتم ی سیلی زد که چرا ظرفا رو ول کردی

گفتم بابا یادم رفت ب خدا

دو روز سر اون باهام دعوا کرد

تمام دعواهاش سر همین چیزای ساده و پیش با افتادست که بزرگش میکنه

اینقد اذیتم کرده ب شدت استرسی شدم 

امروز صب مورچه تو خونه دید داد و بی داد میکرد میگفت انشالله این خونه اتیش بگیره خراب شه چرا مورچه اومده

بعدم اومد داد زد پاشو (خواب بودم) تاکی میخوای بخوابی باید پاشی کلفتی کنی ! در صورتی ک من درس دارم

گفتم شرمندتم من درس دارم دیدم میگفت نخیر پاشو

جارو زدم گفتم دیگه ولم کن وقت ندارم

بابام شغلش ی جوریه ک جمعه هام میره خیلی وقتا خونه نبود امروز

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت باید قوی باشی

حق خودتو بگیری،چون بزرگتره دلیل نمیشه هرغلطی دلش خواس باهات بکنه.فهمیده بیزبونی سوار سرت شده

فکر اینم نباش ک با شوهر کردن فرار کنی یوقت از چاله خودتو نندازی تو چاه

وقتی گفت ولگردی جوابشو بده بگو خفه بمیر سرت تو کار خودت باشه،توام زیرابشو بزن بزار ازت بترسه

عینا رفتار خودشو تقلید کن

دنبالم نیا اسیرم میشی  
برو کتابخونه درس بخون نهار هم ببر ازصبح ۸ تا عصر ۷ درس بخون

کاش میذاشت بابام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
خودت باید قوی باشیحق خودتو بگیری،چون بزرگتره دلیل نمیشه هرغلطی دلش خواس باهات بکنه.فهمیده بیزبونی سو ...

چطور کاری کنم بترسه؟؟ 

خیلی زر مفت میزنه نمیتونم هی دهن ب دهن بشم باهاش حتی لیاقت حرف زدن نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
چطور کاری کنم بترسه؟؟ خیلی زر مفت میزنه نمیتونم هی دهن ب دهن بشم باهاش حتی لیاقت حرف زدن نداره

بشو عین خودش

برگرد تو روش.لازم شد کتکشم بزن بفهمه با کی طرفه

خودشو جمع کنه

بهش بگو زن بابام شدی کارای خونشو کنی،همه چی ک کنار هم خوابیدن نیس،خونه رو اگه زن بودی سم میزدی مورچه نزنه خااانم

دنبالم نیا اسیرم میشی  
یه چی میگن ناراحت نشو عربرم وافعا باور نمیکنم حرفاتو چون دهه هشتادی ها اجازه نمیدن کسی نفس بکشه بعد ...

ناراحتم نشدم از شما 

حق داری باور نکنی درسته دهه هشتادی اروم پیدا نمیشه

ولی به خاک مامانم 

به قران قسم من تا الان صدامو بلند نکردم حتی ی دفعه

کاش اروم نبودم کاش میتونستم سلیطه بازی در بیارم

مامانمم اینطوری بود خیلی اروم بود منم مثل مامانم شدم

توان بحث و دعوا ندارم از جنگ خوشم نمیاد فقط ی گوشه میشینم گریه میکنم 

چشمام ضعیف شد استیکمات گرفت سر همین گریه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
بشو عین خودشبرگرد تو روش.لازم شد کتکشم بزن بفهمه با کی طرفهخودشو جمع کنهبهش بگو زن بابام شدی کارای خ ...

خیلی سخته مثل خودش بشم

18 سال صدامو بالا نبردم اروم بودم 

الان چطوری 180 درجه تغییر کنم ؟/ بلد نیستم 😥😥😥 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
یه چی میگن ناراحت نشو عربرم وافعا باور نمیکنم حرفاتو چون دهه هشتادی ها اجازه نمیدن کسی نفس بکشه بعد ...

خانواده مادریم اگه بفهمن دارم اذیت میشم زنده اش نمیذارن

دایی هام خیلی هوامو دارن بهشون بگم اذیتم به خدا میکشنش ولی نمیخوام داداشمم بی مادری بکشه بذار پیش مامانش بزرگ شه 

من میرم از پیششون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
من جات بودم مدارا میکردم .. اگه اون بره همه مسئولیت‌ها میفته گردن تو فکر خودت باش.. دیگه تا آخر عمرت ...

منم دارم مدارا میکنم کاری جز این نکردم تا الان

ولی سوارم شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خیلی اشتباه میکنی اسی، اگر خانواده مادرید هواتو رو دارن همون اول میگفتی شر به پا میکردم بهتر بود، ال ...

اره خیلی هوامو دارن ولی نگفتم دلم نیومد زندگیش بپاشه

الانم فقط میخوام برم از پیششون کاری بهشون ندارم ارزو میکنم صد سال باهم باشن فقط منو ول کنن برم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اسی دیدی بازم از امروز مزاحم درس خوندنت میشنبرو ب زن بابات بگو یا مراعاتمو میکنید این 1 ماه یا به با ...

داداشم الان عین خر رفته خوراکی خریده بالا سر من میخوره تمرکز نمیذاره برام 

گفتم گمشو بیرون از اتاق گفت نمیرم مگه این اتاق مال توعه 

گفتم گمشو بیرون وگرنه مجبور میشم بزنمت 

به زور رفت بیرون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
سرنوشتمون شبیه همه عزیز دلم سعی کن ی راه نجات پیدا کنی و درستو بخون میدونی منم رشته دانشگاهم حقوق بو ...

چشم عزیزم 💓💓💓 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید