2777
2789
عنوان

امشب جاری باردارم جوری وانمود کرد انگار من حالشو بد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 162042 بازدید | 584 پست
چطوری

تلفظ اون حروف ع غ ح ط ث ص ذ ظ ض رو احتمال زیاد باید بلدی باشی در غیر اینصورت سرچ کن در گوگل مثلا من بین ظ و ض تلفظشو به زور یاد گرفتم 

اگر نه که صوتشو دانلو کن ( با ترتیل تلاوت بشه یه خورده طول میکشه البته سه آیه س و کمه زود تموم میشه فوقش ۱ دقیقه س ، اونو ۴۱ بار پشت یر هم گوش بده

تند خوانیش از یک دقیقه هم کمتره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر احمقی که فقط گوش میدی و جرعت گفتنش به خانواده همسرت رونداری

ولی فکر کنم چیزی که گفتی شمایی چون با این که بالغی هنوز حرف زدن بلد نیستی،بلد نیستی چه کلمه ای کجا ببری

بی چاک بودن دهن ویژگی نیست که برای داشتنش حتما باید نبوغ داشته باشی،به هزار چیز فکر کردم که چیزی نگفتم فقط به این دلیل که برای من شوهر اون خانم به اندازه برادر عزیزه،پدر همسرم و مادرهمسرم واقعا برام عزیزن،ولی برای اون نه،قطعا مثل ۹۰درصد خانما دلش از پدر مادر همسرش پره،چرا باید به انسجام خونواده همسر اهمیت بده اصلا

من نمیتونم بی پروا مثل بقیه عروسا و مثل خودش هر چیزی بگم،در هرصورت اینا مال قبل بود از الان دیگه میدونم چطور رفتار کنم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
اسی من خیلی از تو خوشم میاددوساله تاپیکاتو دنبال میکنم خداروشکر که زندگیت خوب شده و داری ادامه تحصیل ...

ممنونم

بکوب نخوندم میخواستم پزشکی بیارم این رشته رو رفتم که بعد برای پزشکی بخونم که دیگه موندم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
استارتر چیشد به شوهرت گفتی؟

نه

بیشتر ببینید
اسی خودت چند سالته؟ از جاریت کوچیکتری؟

اره،من ۲۵ ام

بیشتر ببینید
چندساله ازدواج کردین

تقریبا ۵ ساله

بیشتر ببینید

هر چی گفت بگو عزیزم بزار زایمان کنی که بتونم منطقی جوابتو بدم الان هورمونات نمیزاره

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
اين خانم چطور از گذشته همسر شما مطلعه ؟؟

شاید همسایه ها،شاید کارکنای عموم،اون ویژگی های همسرم تو ذهن اونایی که فهمیدن حک شده،همشون همسر منو بد میدونن

بیشتر ببینید

بچه ها 🙋🏻‍♀توی تِل گُر و زدیم همه خانم و چَت دَردو دل هر کس میخواد ایدم پ بده یا ایدی تو بزارید 🍭

@MaM1380

تا اینجاش که خُــ♡ــدا بوده از اینجا به بَعدشم خُــ♡ـــدا هَست✨️💜
جاری من با من قهره چون ک همسرش بهش خیانت کرده و میگه تو حسود زندگی من بودی واسه همین بهم چیزی نگفتی ...

آدم نمیدونه به همچین آدمی چی بگه 

نگی یه جور متهم میشی 

بگی هم یه جور دیگه

هیچی مادوهرم دور اونو گرفت و هی میگفت فقط سینا نفهمه که بیچاره میشیم،حالا انگار سینا میخواست چی کار ...

خب دلیل اینکه به شوهرت نگفتی چیه؟اصلا خووش ب حالت ک تونستی جلوی خودتو بگیری حالا اگ من بودما خانوادرو ب هم میریختم. هرچند متوجه نمیشم چرا نمیگی. بهتر بود ب همه میگفتی ک جاریت چیا گفته. سیاست و سکوت خوبه ولی نه دیگ اینکه بزاری هرحرفی بت بزنن هرکاری دوس داشتن بکنن. ب نظرم دیگ سکوت نکن.