2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه اصلا

به قدری میگم کل جهان از عشقم به مهدی احمدوند با خبر بشن فضولمی؟کل دنیارو هم بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا.مبلا به اختلال بیش فعالی و دو قطبی. بزرگترین طرفدار مهدی احمدوند.هرکاری کردم هرچی گفتم عشقم کشیده .من عاشق گل های افتاب گردان عصر های جمعه و دوچرخه سواری و خواندن رمان هستم.somewhere only we knowدوست دارم پزشکی شیراز قبول بشم همسر اقای مهدی احمدوند باید تحصیل کرده باشه.منو اقای مهدی احمدوند دوست داریم دوتا بچه داشته باشیم یک پسر و یک دختر✨.پروفایل ام عکس همسرم مهدی احمدوند انقدر نپرسید

بیشتر ببینید
مثلا فرض کن من دوس دارم وکیل شم فقط فکر کردن بهش که منو ب وکالت نمیرسونه باید تلاشم بکنم یا مثلا میخ ...

بله ۱۰۰٪ همینه ولی وقتی با تمام وجود باور کنی ک بهش میرسی دیگ شک نکن ک میرسی حالا هرطور ک‌شده همه چیز مرتب کنار هم چیده میشه ک به خواستت برسی مثلا انرژیت و انگیزت برام عمل کردن زیاد میشه ناخودآگاه 

نمیشه که احساسات و فکر و کنترل کردبرای کسی که زمینه وسواس فکری داره فقط باعث تشدید مشکلش میشه !!

کتاب راز رو حتمااااا بخون انقدرررر قشنگه درمورد همین احساس هست ، خلاصه کتاب میگ که تمام زندگی مارو اون احساس ما تشکیل میده حتماااا بخونش 

کتاب راز رو حتمااااا بخون انقدرررر قشنگه درمورد همین احساس هست ، خلاصه کتاب میگ که تمام زندگی مارو ا ...

خب این دیگه بدتر،اینکه هر لحظه سعی کنی احساساتتو کنترل کنی اونوقت هیچوقت خودتو نمیشناسی

خودم درجریان احساسات خوب اتفاقات خوب هستم

و همین باعث وسواس فکری من شد .

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

والا به بعضی اتفاقاتی که توی زندگیم افتاده فکر میکنم یادم میاد که چندیییین سال قبل چند باری من به اینا فکر کرده بودم.

نمونه ش اینکه زمانی که اصلاااا قصد ازدواج نداشتم کسایی رو توی زمانها و موقعیتهای متفاوت میدیدم، اینو تصور میکردم که یه زمانی میشه که فلانی خوشش میاد ازم ، و از پارسال تا الان دقیقا همونا همه با هم خواستگارمن 🥴🥴🥴🥴

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید
خب این دیگه بدتر،اینکه هر لحظه سعی کنی احساساتتو کنترل کنی اونوقت هیچوقت خودتو نمیشناسیخودم درجریان ...

نه نه منظورمه متوجه نشدی ، اون کتاب رو بخونی انقدرررر بهت درس میده آگاهت میکنه که نگم عالیه

نه نه منظورمه متوجه نشدی ، اون کتاب رو بخونی انقدرررر بهت درس میده آگاهت میکنه که نگم عالیه

واقعا دلم نمیخواد دیگه چیز اضافی راجع به قانون جذب بدونم :)

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..