2777
2789
عنوان

میشه در حقم خواهری کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 45 پست
آره عزیزم. اتفاقا اینجور وقتا خونواده پسر بیشتر ناز میکنن و با احتیاط پیش میرن. خلاصه ش اینکه قضیه ا ...

عجیبههه

پسره ک دگ منو همسرش فرض کرده

مامان باباش شاید با من مشکل دارن

چشم ممنونم ازت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یا خدااااخه هنو نامزدم نیستیمینی من اشتباه فک میکنم ک اونا باید بیان جلو؟

ببین مگه نمیخوای خانواده طرف هم بشناسی خب به عنوان احترام برو تبریک عید بگو 

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

این فقط یه حدسه.ولی من جات بودم حتما میپرسیدم.دوست پسره یه روز دوروز که نیست.قصدتون جدیه.اصلا واسه ا ...

هعییی

بدی ازدواج اینه ک باید همه چی رو ب طرف بفهمونی و انتظار نداشته باشی خودش بفهمه😭

ببین مگه نمیخوای خانواده طرف هم بشناسی خب به عنوان احترام برو تبریک عید بگو

خودتو تو این موقعیت تصور کن ک اونا ناز میکنن و من پیش قدم شم.. احتمالا نگاه همه این باشه ک دختره آویزونه

عجیبهههپسره ک دگ منو همسرش فرض کردهمامان باباش شاید با من مشکل دارنچشم ممنونم ازت

نه بابا از الان دیدت منفی نباشه بهشون. ازدواج شوخی نیست عزیزم. از لحظه عقد مسولیت خیلی سنگین مالی و روانی رو پسر و خانوادش هم میاد. بذار خوب همه جوانب رو بسنجن و با خیال شش دونگ بیان واسه عقد. ما برای برادرام از خاستگاری تا عقدشون شش ماه و یکی هم ده ماه طول کشید. 

الان شما اصرار کنی صورت خوشی نداره 

هعیییبدی ازدواج اینه ک باید همه چی رو ب طرف بفهمونی و انتظار نداشته باشی خودش بفهمه😭

یه کم دیگه صبرکن بعد بهش بگو.خودشون میدونن که تو تنهانیستی و خانوادت یه انتظارایی دارن

خودتو تو این موقعیت تصور کن ک اونا ناز میکنن و من پیش قدم شم.. احتمالا نگاه همه این باشه ک دختره آوی ...

اصلا اینکارو نکنی ها. شما به هیچ وجه الان نه تماس تبریک عید باهاشون بگیر و نه عید دیدنی . کوچیک میشی

خودتو تو این موقعیت تصور کن ک اونا ناز میکنن و من پیش قدم شم.. احتمالا نگاه همه این باشه ک دختره آوی ...

چکار به فکر دیگران داری،،اگه یه وقت ازدواج کردی و چیز بدی فهمیدی دربارشون چی؟الان خب شناسنامه بدون اسم همسره برو تبریک بگو با یکی از اعضای خانواده ات برو

نه بابا از الان دیدت منفی نباشه بهشون. ازدواج شوخی نیست عزیزم. از لحظه عقد مسولیت خیلی سنگین مالی و ...

اوهوم متوجهم کاملا

اخه میدونی سابقه داره این رفتارشون

مثلا سه هفته قبل عید اومدن برای صحبت درباره مهریه.. تقریبا ب توافق رسیدیم ولی یجورایی اونا همش حرفشونو ب کرسی نشونده بودن.. فرداش ک مامانش زنگ‌زد مامانم خیلی محترمانه گفته بود ما یکم ناراحت شدیم از برخوردتون و حس کردیم همدلیتون با ما کمه.. اجازه بدین یکم فکر کنیم

بعد اینا فکر کرده بودن ک ینی منتفیه.. عقلشون نرسیده بود ک مثلا دوباره زنگ بزنن بگن چیکار کنیم ک اوضاع بهتر شه

ینی درکی از ناز کردن خانواده ی دختر و نازخریدن خانواده پسر ندارن

بنظرتون حق با ماست؟

چکار به فکر دیگران داری،،اگه یه وقت ازدواج کردی و چیز بدی فهمیدی دربارشون چی؟الان خب شناسنامه بدون ا ...

خب قبل اینکه من ازشون بفهمم اونا اینو میفهمن ک من خیلی خودمو کوچیک میکنم و خیلییی دلم این وصلتو میخاد😅

خب قبل اینکه من ازشون بفهمم اونا اینو میفهمن ک من خیلی خودمو کوچیک میکنم و خیلییی دلم این وصلتو میخا ...

این وصلت سنتی چطور بوده؟یعنی طرف چکارتون؟

اوهوم متوجهم کاملااخه میدونی سابقه داره این رفتارشونمثلا سه هفته قبل عید اومدن برای صحبت درباره مهری ...

آره حق داشت مادرت. تا قبل از عقد این داستانها طبیعیه. اوه اینقدر دعوا میشه سر مهریه ، باز میرن جلسه بعد میان و فلان. 

الان شما با این آقا در ارتباطی یعنی از نظر شما اوکیه و خانواده ش هم میدونن. 

اگر دختر خود من در موقعیت شما بود میگفتم فعلا ارتباط با آقا را کامل قطع نکن ولی صمیمی هم نشو . اگر تا یکی دو هفته دیگه اقدامی نکردن به آقای داماد یه اشاره ای بکن و بگو خانواده م بیشتر از این صلاح نمیدونن ما در ارتباط باشیم. و ایشون دیگه باید قطعی تکلیف را مشخص کنه