2777
2789
عنوان

میشه در حقم خواهری کنین😭

362 بازدید | 45 پست

من با یه آقایی سه ماهه در حال آشنایی ایم بطور سنتی.. دو هفته قبل از عید خانوادش اومدن و توافق کردیم سر مهریه و قرار شد بله برون رسمی رو در حضور دو سه نفر از فامیلای هر طرف حوالی نوروز برگزار کنیم و تاریخ دقیقشو مشخص نکردیم

از ۱۶ اسفند تاحالا فقط من و آقا پسر در ارتباطیم با هم و از خانوادش خبری نیست.. تنها کاری ک کردن این بود ک باباش روز عید زنگ زد ب بابام و تبریک گفت

و خبری نگرفتن ک چه تاریخی بیایم و ازین حرفا

الان خانواده من شاکی ان ک چرا زنگ نمیزنن و پرس و جو نمیکنن یا حتی چرا عید دیدنی نیومدن خونمون

آیا نباید اینکارارو میکردن بنظرتون؟

منم اشتباه کردم دیروز با پسره رفتیم بیرون.. فک کنم باید کمتر ارتباط میگرفتم ک بفهمه باید خانوادشو جلو بفرسته

از یه طرف هم پسره مثلا میگه هفته بعد بریم لباس عقد بخریم ک بذارم تو باکس و موقع بله برون بیارم

ینی از سمت پسره یه حرکتایی هست ولی نمیدونم تو مغز خانوادش چ میگذره

از اول شب پسره بهم زنگ زدو پیامک داد ک کجایی و نگرانتم ولی من نمیدونم اصلا جوابشو بدم یا نه

میشه کمکم کنین؟😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب خانوادش منتظرن که پسرشون به یه شناخت نسبی برسه و بهشون بگه تا به پدرت زنگ بزنن . نگران نباش عزیزم ...

اینا ۱۶ اسفند همه چیو تموم شده فرض کرده بودن

برای پسره هم مدتهاست ک من قطعی ام و من بودم ک مدام خودمو مردد نشون دادم ن اون

بهش بگو ک بابا مامانت میخان چیکار کنن و کی میایین زمان مشخص کنه حداقل

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین حالم خوب شه دردسر برام درست نشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔

بیشتر ببینید