2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49210 بازدید | 478 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم آرومم کردی هردفعه به مامانمو شوهرم میگم اونام میگن خیلی حساس شدی چیز خاصی نیست آروم نیشم یکم بعد ...

عزیزدلم ایناهمه ناشکریه ببین خدابه بعضیا عیبایی داده که واقعا نمیشه پنهونش کرد.شمایه چیز الکی و کوچیک و بزرگش میکنی خدا قهرش میگیره

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

چه عنتریه خدا بهت صبر بده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
عزیزدلم ایناهمه ناشکریه ببین خدابه بعضیا عیبایی داده که واقعا نمیشه پنهونش کرد.شمایه چیز الکی و کوچی ...

خدا منو ببخشه واقا اینجوریه که میگی مرسی عزیزم خیلی مهربونی خیلی آروم شدم الان که فکر میکنم بذار انقد بگه تا بترکه یهو یادم افتاد عموم ۱۵ سال ازدواج کرده بچه دار نمیشن خدا بهم یه بچه ی ناز و سالم داده انقد دارم ناشکری میکنم خدا منو ببخشه 

عزیزدلم ایناهمه ناشکریه ببین خدابه بعضیا عیبایی داده که واقعا نمیشه پنهونش کرد.شمایه چیز الکی و کوچی ...

دقیقا میگرده ببینه با چی ناراحت میشم همونو میزنه تو سرم منم که لال میشم بیشتر کیف میکنه 

خیلی.. کاراو و حرفایی که بهم میزنه هیچوقت یادم نمیره هیچوقت حلالش نمیکنم

الهی که خدا نگذره هر کی این جوریه 

مثل خودش شو هر چی گفت تیکه انداخت نیش زد جوابشو بده برای این آدما بخدا نباید مظلوم باشی 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡