2777
2789
عنوان

بی توجهی شدید شوهر

166 بازدید | 7 پست

با هم ب مشکل شدید بر خوردیم خیلی خیلی بد آقا میگه من خسته شدم از دستت در صورتی ک خاسته هام خیلی ابتدایی هست با من قهر کرده هرچی گریه میکنم نمیبینه منو تو تایپک قبل توضیح دادم بخاطر بی توجهی من غر میزنم گریه میکنم اون بدتر بی‌توجه شده امشب شام دعوت بودیم خونه داییش من و پسرم رفتیم اون نیومد گفت نمیام اعصاب ندارم از این ب بعد هیجا نمیام باهات بعد اومده خونه ساعت نه خوابیدم ما خونه باشیم تا 12 شب بیرونه توروخدا چیکار منم منو نمیبینه دارم میترکم از بغض بهم پیام میده بی ادبی میکنه همرو پاک کرده از گوشیش ولی تو گوشی من هست 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی احساس ظده خودش میگه تقصیر خودته خودتو درست کن غر نزن تو کارای من دخالت نکن ازش هر روز میپرسم منو نمیای اینجور رفتار میکنی خیلی قاطع بدون مکث میگه نه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
کارای ک نباید انجام بدی انجام میدی،مردا از غر زدن و گریه کردن بیزارن،و از طرف متنفر میشن

میگه غر هم نزنی من دیگه همینم نمیخامت

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

انگار زیاد باهم دعوا کردین از هم خسته شدین 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید