2777
2789
عنوان

تحصیل کرده ها یه لحظه

124 بازدید | 12 پست

اگه یه نفر از اوضاع تحصیلم بپرسه مثلاً چقد خوندی چقد نخوندی کی دقیقا نهایی داری و از این سوالا من حس خوب نمیگیرم چون همین افراد باهام به ظاهر فقط خوب هستن و برای فضولیه 

من پشت کنکوری هستم و در واقع تنها کنکوری فامیلم 

این روزا خیلی تحت فشارم توسط حرفاشون 

بعد من در جواب چیکار کنم 

خودم میگم دروغ بگم چون نمیتونم هیچی نگم شما جای من بودید چیکار میکردی اینم بگم من نمی‌رم مهمونی اونا میاین

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید تو جمع نری

خودتو قایم کن تا وقتی که به نتیجه دلخواهت برسی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

بنظرم تحصیلات نشون دهنده شخصیت افراد نیست و انسانی که این سوال ها رو میپرسه قطعا میخواد شما رو اذیت کنه، عزیزم من خودم کنکوریم و بهت میگم که پشت کنکور بودن اصلا چیز بدی نیست و روی اعتماد به نفست کار کن و نزار دیگران بخاطر حرف های ناپسندشون باعث شکستن دلت بشن امیدوارم امسال نتیجه دلخواه رو بگیری و یادت باشه چیزی که الان برات خیلی اهمیت داره در آینده ممکنه اصلا به چشمت نیاد 

باید تو جمع نریخودتو قایم کن تا وقتی که به نتیجه دلخواهت برسی

درسته من اصلا نمی‌رم اونها میان خونمون 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
بگید به شما مربوط نمیشه واقعا

نه اینجور که بگم یه خورده زشته ولی واقعا به هیچ کس ربطی نداره

بیشتر ببینید
دروغ نگو یا حقیقت رو بگو یا سربالا جواب بده مثلا به شوخی و خنده بگو حالا تحصیلات من دکترا باشه چکای ...

من خودم از سختی راه میگم یجوری میگم که آخر خودش نفهمه چی شد😂

بیشتر ببینید
درسته من اصلا نمی‌رم اونها میان خونمون

خب میان از اتاقت نرو بیرون

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
نه اینجور که بگم یه خورده زشته ولی واقعا به هیچ کس ربطی نداره

بنظرم هیچ زشتی نداره حرکت اونا زشته که اینجوری به شما میگن

همینجوری قاطع و محکم بگید حساب کار دستشون میاد که سرشون تو ... همه نباشه 

کاربر آقا هستم

بنظرم هیچ زشتی نداره حرکت اونا زشته که اینجوری به شما میگنهمینجوری قاطع و محکم بگید حساب کار دستشون ...

می‌دونی باهات موافقم ولی چون از در مهربونی وارد میشن که مثلاً بگن ما خوب تورو می‌خوایم ولی خودم می‌دونم فقط به دنبال این هستند سنگ جلو پام بندازن

واقعا میترسم چون همش تاریخ دقیق روز کنکور رو میپرسند🤕

بیشتر ببینید