2777
2789
عنوان

از اخلاق اکثر اقایون متنفرم

628 بازدید | 72 پست

و خانمایی که بیشتر این اخلاق رو ترویج میدن

تو مهمونی دخترعمه یکی از فامیلا گفت ترشی نداریم؟

گفتم داریم ولی کم مونده

گفت در حدی نیست که بشه واسه مردا بذاریم فقط

گفتم چیه مگه خون مردا از خون ما رنگی تره؟!

طرف خانومش از صبح داره تو خونه کار میکنه

شام بار میذاره واسه مهمون

خم و راست میشه از کمر درد گریه میکنه

اونوقت مرد و پسر خونه پاشونو انداختن رو پاشون و میگن چایی بیار

پس کو این چایی

تو مهمونی هم که قاطی مهمونا میشینن انگار خودشونم مهمونن

مهمونی که خانمه پامیشه ظرفارو کمک میکنه جمع میکنه اما دریغ از یه تکون برای اقای خانه!

این مردا هیچ نقشی تو خونه ندارن

یعنی بمیرن هم بمیرن فقط بیمه باشن بسه

از اون بیشتر زنایی منو حرص میدن که اقایون و پسراشونو اینجوری بار میارن

طرف به دخترش میگه وااااااااااا داداشت چرا باید پاشه؟

تا وقتی دختر هست پسر چرا باید کار کنه؟

وا و زهرمار مگه رو پیشونی دختر نوشته حمال؟!

کار زن و مرد نمیشناسه کار خونه رو باید تقسیم کرد

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد سالاری گلم

کار خونه بااااااااااااااید تقسیم شه

نمیفهمم چرا اقایون خودشونو قاطی مهمونا حساب میکنن

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

وااا منم بودم بهم برمیخورد مگه مردا کی ان چی ان چه برتری دارن در حدی نیست ترشی که فقط واسه مردا بزاریم....یعنی خود تحقیری تا این حد دیگه نوبر والا 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

احسنت👏🏻

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
بیشتر ببینید

اتفاقا مردا هم باید تو کار خونه کمک کنن مخصوصا وقتی مهمون هست باید شعور خودشون برسه که خانومش از صبه سرپاس واسه مهمونا 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

وای مامان منم همینجوری بود تک دخترم زور میکرد کارای خونه رو انجام بدم‌منم لجم میگرفت نمیکردم.

الان داداشم آشپزی میکنه اون یکی ظرفا رو میشوره منم فقط ی دستی به خونه میکشم.

دیگه پیر شد از ذهنش رفت

عزیزم حرفت درست ولی اگه اینطوره تو برو جای شوهرت سرکار خرم خونه رو دربیار. خب قطعا مخالفت میکنی دیگه. زن یه سری وظایف مخصوص توانایی هاشو داره مرد هم یسری وظایف مخصوص توانایی هاش. 

جانگ هی بین از سال 1689 تا سال 1694 میلادی ملکه چوسان و سپس برکنار شد

وای مام امروز خونه مامانبزرگم بودیم تعداد زیاد بود همه نمیتونستن بشینن رو مبل ، منو و دختر عمه هام نشسته بودیم بعد داداشمو پسرعمم اومدن مامانبزرگم گفت دخترا پاشید پسرا بشینن 😐💔

بدم میاد از مرد سالاریییی

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
منم متنفرم ولی دقت کن اگر این نسل اینقدر پسر دوستن تقصیر مامانای ماست ولی اگر نسل بعدم اینطور باشن ت ...

اره همینه دیگه

همه جا میبینم من این قضیه رو

تو عروسی ها و مجالس اول غذای اقایونو میدن که برا کسی کم نیاد

چون میگن اگ برا زنا کم اومد عیبی نداره

تو مهمونی اقایون مثل شاه میشینن زنا مثل نوکر میرن میان خدمت رسانی میکنن

بیشتر ببینید