2777
2789
عنوان

امروز فیلم مرد درختی ایران رو دیدم غش کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 51 پست

وای بدترش اینه که تو همین ایران یه پسر سه ساله هم رو انگشتای پاش همین بیماری درختی رشد کرده و مادر بیچاره اش چقدر ناراحت بود و میترسید کل بدنش رو بگیره و مثل اون آقای بلوچ بشه

خیلی ناراحت شدم برا اون طفل معصوم 

آخه بچه سه ساله و اینهمه درد💔😭😭😭

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره دیدم برایان اعتماد فکر کنم واقعا خدا خیرش بده

بخدا قصدم توهین به ملتم نیست اما کاش اونایی که سکه و طلا دادن واسه بعضیا این بنده خداروهم میدیدن یا دولت خودمون براش کاری می‌کرد نه یک نفر از قلب امریکا

خاک تو سر من بشه 

خدا منو بکشه راحت شم 

دیدمش یکم حالم بد شد الان عین سگ پشیمونم 

میترسم خدا بگه حالا ک ب این بدبخت چندشت شدع سر خودت میارم 

ی ساعته عین دیونه ها ب دستو پام زل زدم و تو دلم همش توبه میکنم 

خدا منو ببخشه 

خاک تو سرم 😭😭

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من فکر میکردم با جلوه های ویژه درستش کردن

ی درصد هم فکر نمیکردم واقعی باشه

چقد اذیت شده ایشالله خیلی زود به حالت عادی برگرده):

از اول اینجوری بوده یا نه:خیلی سواله یچبرام

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بیشتر ببینید