2777
2789
اتفاقا امروز فکر میکردم اگر توافق بشه شاید بشه گرمی یک تومن...البته اینم بگم به هر چی فکر کنم اتفاق ...

بعدش بشه ی تومن اون وقت من که ماشین فروختم تا مدل بالاتر بگیرم 

و پولش جور نشد ومجبور شدم  برای اینکه پول از ارزش نیفته دادم طلا گرمی هشت میلیون 

اون وقت باید بشینم خودمو بکشم چون حاصل بیست سال کارم میشه هیچ 

تو این مملکت اول و آخرش بازنده هستیم 

خوب بگیری همه بدبخت بشیم که شما ۵۰۰ طلا گرفتید خوب همراه باطلا همه چیز هم میره بالا

اصلا الان اوضاع طوری شده باید بگیم ،نمی دونم باران ببارد یا باران نبارد

«اللهم عجل لولیک الفرج»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا امروز فکر میکردم اگر توافق بشه شاید بشه گرمی یک تومن...البته اینم بگم به هر چی فکر کنم اتفاق ...

توافقم بشه گلم گرمی 1 تومن نمیشه انس طلا امسال بدبختمون کرد همین طور هی سقفای جدید میزنه ولی اگه توافق بشه نهایت دلار پایین میاد آخرش طلا شاید برسه به گرمی 5 یا 6

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
توافقم بشه گلم گرمی 1 تومن نمیشه انس طلا امسال بدبختمون کرد همین طور هی سقفای جدید میزنه ولی اگه توا ...

به خدا شرایط طوری شده که خیلیا نه تنها به فکر پس انداز نیستن چون ندارن ،جوانهایی مثل من دیگه نمی تونن ازدواج کنن،چه پدرهایی که شرمنده بچه هاشونن ونمی تونن غذای کامل برای بچه هاشون فراهم کنن ،چه کودکان کاری که در سطح شهر نمی بینم ،چه پیرزن پیرمردهایی رو که تو سطل اشغال دنبال غذا می گردن نمی بینیم،اینا عمق فاجعه است

«اللهم عجل لولیک الفرج»
به خدا شرایط طوری شده که خیلیا نه تنها به فکر پس انداز نیستن چون ندارن ،جوانهایی مثل من دیگه نمی تون ...

والا من از خدامه بیاد پایین به قرآن دعای روز و شبمه اما خدام دیگه مارو نمیبینه دنیا دنیای گولدارا و دلالاست

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
دقیقاهمه همش افسوس میخورن کاش طلا میخریدیم تا الان

منم خیلی اعصابم خورد میشه که چرا طلا نخریدم.سال ۹۵ طلا گرمی ۱۲۵ هزار تومان بود مغز آدم سوت میکشه

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
ادم میگه کاش تا الان نمیخوردم و نمیپوشیدم و همشو به طلا میدادم.

والا من نخوردم نپوشیدم 340 گرم طلاداشتم دقیقا همین پارسال گرمی دو و نیم فروختم همشو دادم به خونه رشد طلا شروع شد برو ببین شانست کجاست به نخوردن و نپوشیدن نیست

والا من نخوردم نپوشیدم 340 گرم طلاداشتم دقیقا همین پارسال گرمی دو و نیم فروختم همشو دادم به خونه رشد ...

من ۳۵۰ گرم فروختم گرمی یه تومن و باغ خریریم

شانسی نمونده با این تورم

😉