2777
2789
من ۳۵۰ گرم فروختم گرمی یه تومن و باغ خریریمشانسی نمونده با این تورم

والا خونه از پارسال 100 میلیونم به زور گرون شده اما طلا هر گرمش 3 برابر شد حساب کردم 1 میلیاردو 700 میلیون حداقل تو ضرر رفتم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درگیرم بخرماز میلی یقدار خریدم

چطوری میفروشی کمترین میزان خریدش چقدره منو هم راهنمایی کن یکم بخرم سود کنم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بیشتر ببینید
من ۶/۸۰۰بود خرید نکردم دو روزه رفت ۸ قبل از عید نوروز نزدیک ۵ میلیون ضرر کردم ۳گرم می خواستم بخرم

من 6/600 بودم 

یه ۳۵۰ میلیون فروختم

یه پانصد میلیون 🤣

حرص چرا میخورید اخه 

کاش ارزون شه طلا اما همه چی بیاد پایین

اتفاقا امروز فکر میکردم اگر توافق بشه شاید بشه گرمی یک تومن...البته اینم بگم به هر چی فکر کنم اتفاق ...

خب بیشتر فکر کن 

خداکنه توافق شه 

خداکنه بیاد پایین 

والا ازنفس افتادیم ازبس دنبال افزایش قیمتا دویدیم

والا من نخوردم نپوشیدم 340 گرم طلاداشتم دقیقا همین پارسال گرمی دو و نیم فروختم همشو دادم به خونه رشد ...

دقیقا یه مرده ست تو اینستا برا ایران نیست تو یه مراسیمیه از همینا که ماشین برا بار اول رو‌نمایی میشه به ماشینه نگاه می‌کنه بعد اون به یه مدل نگاه می‌کنه انگاری نگاهش نافذ میشه الان بابت هر نگاه به مدل خدا تومن پول درمیاره بعد ما میریم جوون میکنیم برا ماهی 9تومن .ای خدا به نام نگاه کن شانس بده

فکر نکنم، اگرم بیاد ممکنه اواخر فرودین یا اوایل اردیبهشت باشه اونم فقط یه یاودو روز ک اونم واسه خرید خوبه نه اونقدر ممکنه ۴۰۰تومن زیادزیادش بیاد ولی وای ب بعدش گفتم اخر سال با این وضعیت ممکنه بالای ۱۴ میل تا ۲۰ میل گرمی بشه. خدا رحم کنع😕

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خداکنه بیاد پایین این قیمتها آرامش رو از زندگی همه از بین برده،همه چیز با بالا رفتن دلارو طلا بالا م ...

نمیخواهیم پایین بیاد دیگه ففط ثابت کنن شده برای شش ماه فقط 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
والا من از خدامه بیاد پایین به قرآن دعای روز و شبمه اما خدام دیگه مارو نمیبینه دنیا دنیای گولدارا و ...

ببینم مگه خدا قیمت رو تعیین می کنه،مگه خدا به شیطان گفت برو بنده های منو اغفال کن،بابا بنده های خدا سرکش شدن ودیگه از خدا اطاعت نمی کنن الان ماه رمضون چند درصد مردم نماز می خونن و روزه می گیرن،جوانیمون حرام شد و انگیزه ای برامون نموند،الان من با چه انگیزه ای برم سرکار و برم دنبال گواهینامه و ماشین بخرم تا کی باید بدوم تا به یکی از آرزوهام برسم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
نمیخواهیم پایین بیاد دیگه ففط ثابت کنن شده برای شش ماه فقط

وقتی هم پایین میاد یه جوری می‌ره بالا که مثل کشیدن کش می مونه اونقدر می‌ره بالا که دیگه پایین نمیاد

«اللهم عجل لولیک الفرج»