2777
2789
عنوان

دختره پیشنهادمو رد کرد پلن بی چطور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 77 پست
من تنها پسری ام که باهاش حرف میزدباهاش شوخی هم میکردمالبته الان که دیگه نهنمیدونم

شاید زیادباهات راحت نیست توکه از دلش خبرنداری شایدم لوس میکنه

آدما میان و میرن توبیا ثابت کن خلافشو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام

یه حرفی رو یه بزرگی بهم زد خیلی حق بود تو رابطه عاطفی خودم هم بهش پی بردم. یه پسری که میخواد با یه دختر باشه باید طوری رفتار کنه که دوسته با دختره ولی دختره بفهمه که فقط رفاقت نیست و عمیق تره. 

یادمه وقتی دانشجو بودم اصلا نمی‌خواستم تو دانشگاه با کسی اشنا بشم. اخه دانشگاهم یه شهر دیگه بود و کلا این مدل روابط‌ها که دو طرف رابطه هر کسی از یه ور کشور باشه برام بی معنی بود.

یه پسری استوری‌های منو ریپ میزد ( جزوه برداری کن استوری های عکسامو ریپ نمیزد, استوری های شعرهایی که مینوشتم یا عکسی جز خودم میذاشتم رو ریپلای میکرد) بعد یه مدت که بیشتر حرف زدیم، پیام‌های تو دایرت بیشتر شدن به طوری که هر شب بهم پیام میداد. بعد یه مدت یه چند روز پیام نداد. بعد من برام عجیب بود بهش پیام دادم ببینم مرده یا زندست.

مطمعنم پیام نداد ببینه پیامش میدم یا نه. 

اگه دختره مد نظر شما بعد از یه مدت حرف و گپ زدن، خودش اغازگر یک چت نبود، یعنی چندان علاقه‌ای نداره. دیگه تلاش کافیه و باید به عزت نفس خودتون بیشتر از اون دختر احترام بذارین.

امیدوارم بهش برسی.

از دید من صحبت یه آقا وقتی جذابه که صراحتا و بدون تفره رفتن باشه ، گفتن حس واقعی 

اینکه بهش بفهمونی حس گذرا نیست و قصدت جدیه

اگه اینجوری باشه واقعا😅

اگه جوابش مثبت بود که چه خوب اگه نه بود خب باید به انتخابش احترام گذاشت یا واسه بار دومم میشه مطرح کرد تو فرصتای بعد

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

بهش بگو نازار چرا نه😂

کار به پیشنهاد مستقیم و اینا نکشید

ما رشتمون پرستاریه

تو بیمارستان گروه بندی های کارآموزی جداگونه داریم

گروه من و این دختر از اول یکی بود ولی هم اون هم من رفیقامون جدا بودن

اون اوایل که چشم منو گرفت رفت گروهشو عوض کرد

منم کل گروه بندی ها رو عوض کردم 

هم خودم و هم خودش افتادیم پیش هم دوباره

با هم و رفیقامون که توی یک گروه بودیم رفتیم بیرون

یه دعوای ریز هم با بقیه سر بعضی کارا که براش کردم داشتم

دیشب بعد از ریپلای زدن استوری‌ش داشتم مقدمه چینی میکردم

گفتم به نظرت چرا گروه ها رو عوض کردم یا پیشنهاد بیرون رفتن دادم و اینحور حرفا

البته خیلی اهسته داشتم حرف میزدم

که گفت کره چیشده براله(کرده،یعنی کره چیشده داداش؟)

منم گفتم اهان گرفتم حله پس

و بیخیال شدم

کار به پیشنهاد مستقیم و اینا نکشیدما رشتمون پرستاریهتو بیمارستان گروه بندی های کارآموزی جداگونه داری ...

عهه شمام کوردی

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

نه من بختیاریماون کردههمبن کرد بودنش با اون کلمه(براله) منو داد به فنا😂

اون براگم هست داداش😂😂

ولی اشکال نداره باز تلاش کن ایشالابه هم برسین

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!