2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد به همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 58 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بمیرم برات🙁💔😔چی بگم بهت دختر یکاری کن پول جمع کن فرار کن از دست این روانی 

حداقل راضیش کنن برن روانپزشکی چیزی نرمال نیست این آدم

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹

و آدمی که یک بار شانس زندگی داره...با دعا کاری درست نمیشه

مراجعه به روانشناس می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی، ایجاد آگاهی در مورد خود و حل مسائل عاطفی کمک کند. این اقدام نشانه‌ای از قدرت و اهتمام به سلامتی روانی است.

منکه تاپیکت و باور نکردم و انشاالله که داری دروغ میگی این به کنار

اما توجیهت برای اینکه نمیخوای سر زبونا بیفتی نمیخوای طلاق بگیری واقعا برام خنده داره چون حتا اگر بی کس و کار هم باشی مملکت هرکی به هرکی نیست قانون وجود داره که نمیذاره یک آدمی یک روز در میون کتک بخوره خوب وقتی داری آزار روانی و جسمی از یک آدم معتاد میبنی موبایل هم داری بجای تاپیک زدن تو نی نی سایت یا با ۱۱۰ تماس میگرفتی یا ۱۲۳ ...

بمیرم برات🙁💔😔چی بگم بهت دختر یکاری کن پول جمع کن فرار کن از دست این روانی حداقل راضیش کنن برن روا ...

برای اینکه اعصابش آروم بشه سیگار و تریاک میکشه میگه اگر اینها رو نکشم از اینم اعصابم خط خطی تره .منم بهش گفتم اگر رواست میگی اینها آرومت میکنه بکش .حالا ولی میبینم دیگه زبان خوش هم فایده ای نداره

تو نامزدی خود واقعی‌شو نشون نداد فقط فهمیدم سیگار میکشه

حداقل صبرمیکرددوسال بگذره چقداحمقه ک تودوماه اول رندگی کتکت میزنه

خدای بزرگ ومهربانم..عزیزترین خالق جهانم ..انی قریب سخن توست .یاری دهنده ازتوست.خوشابحال آن کس که تنهاامیدش به توست

برای اینکه اعصابش آروم بشه سیگار و تریاک میکشه میگه اگر اینها رو نکشم از اینم اعصابم خط خطی تره .منم ...

مطمئنی تریاک فقط؟؟؟ مواظب باش دختر انقد رو نده بهش عجبا چ پروییع خودت بلند شو برو با ی روانشاس مشورت کن

و کاش عزیزم اگر به غم مبتلا شدی، پناهی هم داشته باشی...❤️‍🩹