2777
2789
عنوان

لطفا توی بیو های خراب شده اتون انقدر ننویسین مدیکال استیودنت😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 155 پست
من ترم یک برای لیسانس به پزشکی خوندم و گیرایمم توش عالی بود ولی متاسفانه برگزاری این آزمون رو لغو کر ...

رتبه شو نمیدونم 😅یادم نیست اولیشو ولی دومیشو گفت گند زدم ،در همین حد ،ما کلا خودمونو درگیر نمیکنیم با رتبه ...یا میشه یا نمیشه 🥴چون برادرم کلا مشکلش تراز معدل بود و هست ...

زیر ده هزار بودم ...رسیدم به نزدیکای ۵۰۰۰ ،زیر ۵۰۰ بود ،دیگه باز خوندم اومدم شدم زیر ۲۰۰۰ 

اینقدر برام مهم نبود که هیچیش تو ذهنم نیست دقیق واقعا ...من مشکلم کم خوندن و درست نخوندن بود 

در کل قابل حله مشکلت ...معمولی ترین همکلاسیای من با برنامه خوندن قبول شدن واقعا 👌🏻به این حرفا نیست ...

من حتی تو دوران دانشگاهم دو ترم اول گند زدم 😅بی توجه به اونا دارم میخونم ...بخوام خودمو داغون کنم که چی بشه 😅شما ذهنتو درگیر میکنی آخه ...من حتی برای یه کاری دو ماه بعد از روز قبولیم تو دانشگاه بودم برای اینکه معدل و رتبه ام رو بنویسم زنگ زدم به مامانم برام خوند اینقدر برام اهمیت نداشت 🥴بیخیال باش 

کلی آدم استثنا تو مسیر پزشکی موجوده راستش ...

باید اینقدر درگیری درسی و ... برای خودت به وجود بیاری که نشه بهش فکر کرد ،وقتی منفی نگری جای خالی ند ...

یادش بخیر دوران کنکور انقدر درگیر درس بودم که حتی یادم میرفت دستشویی نرفتم🥴

این روان خرابم واسه بعد از نتایجه

حتی من ترم اول واسه لیسانس به پزشکی میخوندم بعد میخواستم رزومه جمع کنم المپیاد دانشجویی ثبت نام کردم(تاپیکامم هست از اون دوران🥲) تا حرف المپیاد رو زدم بابام یه پوزخند فوق العاده بداومدنی زد منظورش این بود تو اگه باهوش بودی پزشکی میاووردی🙂.

جدای از علاقه واقعی که به پزشکی دارم باید خودمو بهش ثابت کنم خیلی تخریبم میکنه

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای امیدوارم منم بتونم بالاخره منظم بشمچون تو کل زندگیم به شدت بی نظم بودم۴ سال هم پارتنر داشتم و به ...

کار خوبی کردی ...

درگیر پارتنر و اینا هم نشو اصلا فعلا حیفه ...

ذهن آدم الکی درگیر میشه 🥲

ایشالا میشی 👌🏻

عزیزم ،من درخواست دوستی قبول نمیکنم 💚منم درگیر کارای دانشگاهم بیشتر تو همین چند روز تو سایتم و میخو ...

حس میکنم لیسانس بگیرم واسه کنکور دیر میشه و فقط وقت و اعصابم تو این رشته هدر میره

در مسیر....🌱

ببین آیلتس  بگیر با نمره ۷ به بالا ، دانشگاههای ایتالیا شرایط خوبی دارن بورسیه میکنن ، روسیه رو یکی شخصا میشناسم ، میتونه راهنماییت کنه، ایتالیا رم غیر مستقیم میشناسم راهنماییت کنه، خودم قصدم ایتالیاست

یادش بخیر دوران کنکور انقدر درگیر درس بودم که حتی یادم میرفت دستشویی نرفتم🥴این روان خرابم واسه بعد ...

الهی 🥲ایگنور کن باباتو 🥴

یادمه یه بار تو تاپیکت دیدم بابات با حرفاش آزارت میده 👌🏻و همینا تاثیر منفی داره ...

تو اصلا بها نده و کارتو بکن ،اینقدر من مسخره میشدم که مامانم میرفت بیرونو بهش میگفتن من چیزی نمیشم و بعدش رو من خالی میکرد 😂 باهاش کلی دعوا کردم من که حق نداری بری ببینی این آدما رو ،الانم من نمیبینمشون همچنان اینقدر اثررمنفی بودن  ،منم المپیاد دانشجویی مرحله ی غربالگری رو اومدم بالا و امتحان مرحله ی اولمو دادم بابام زنگ زده بود که نباید بری 😂فکر کن من صبح آزمون با خواب موندن و نخوابیدن تهش قسمت شد برم سر جلسه و پدر من نمیدونست 😅فقط زنگ زدم به مامانم که پیام دادم به یکی از بچه ها و گفته شروع نشده و عقب افتاده من جواب نمیدم یعنی سر جلسه ام 😅این ترمم خودم نمیخوام برم وگرنه باز غربالگری قبول شدم 👌🏻بین ما اینقدر بچه های لیسانس هست ،حتما موندی تو رشته ات شرکت کن ،اعتماد به نفس میگیری 👌🏻

تو فقط خودتو باید به خودت ثابت کنی عزیزم 🌱💚

بابای من دو هفته از کنکور بدترین کاری که میشد در حق فرزند کرد رو باهام کرد ،الان کلا عوض شده ولی خوب میفهممت ...یه جاهاییم باز برخوردای مزخرفشو داره ،تو برای خودت بجنگ فقط

حس میکنم لیسانس بگیرم واسه کنکور دیر میشه و فقط وقت و اعصابم تو این رشته هدر میره

حقم داری ...

حق میدم بهت ...

اگه بتونی شرایط خونه رو با بدیاش تحمل کنی بدم نیست انصراف بدی ،خودت ببین با چه مسیری فشار کمتری روت هست 

حالا میگین کمکاری داشتین رتبه اتون از من کلی بهتر شد که:)

خوب شرایط متفاوتی داشتیم ما 🥲اوایل همه فکر میکردن من همون سال اول دو رقمی میشم 🥲من با تراز ۷ هزار شدم اون ...

بازم جالب نبوده ولی با رتبه های بالاترم رتبه های بهتر از من آوردن آخه 😅ربطی نداره زیاد ...