2777
2789

اینکه با همسرت زیاد دعوات بشه یعنی مرد می‌ره سراغ یکی دیگه

چون اکثرا میگن مردا دنبال محبت هستن 

با همسرم خیلی دعوامون میشه مقصر هم منم هم اون 

خیلی بهش گفتم بریم مشاور و اینا ، من یه جلسه رفتم مشاور گفت باید با دوتاتون حرف بزنم ولی اون قبول نکرد و نرفت 

سه روز پیش با هم دعوا کردیم شدید ، از اون موقع با هم حرفی نزدیم که هیچ انگار به خون هم تشنه ایم 

یه حرفی بهم گفت که خیلی دهنمو مشغول کرده 

گفت فکر می‌کنی مردا چجوری میشه خیانت میکنن ، انقد همسراشون براشون بد رفتاری میکنن و دعوا میشه تو خونه مرد هم خسته میشه از این زندگی 

من خیلی دوستش دارم بخاطر همون هم بعضی حساسیت هایی دارم که خیلی بده و خودم قبول دارم ولی بار ها راجبش باهاش حرف زدم تا بریم پیش مشاور خودش قبول نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به این میگن باجگیری

یعنی من هرکار میکنم قبول کن تا نرم خیانت کنم

نگران چی هستی خیانت کرد تو هم میری خیانت میکنی مگه کاری داره این مردا کلا موقع رابطه جنسی حس زرنگی دارن فکر میکنن فقط خودشون بلدن

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

خب حالا اون نمیاد مشاور شما که رفتی

خودت دوتا رفتار بدتو درست کن اون ببینه شما اوکی شدی اونم اوکی میشه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بیشتر ببینید

بگو توجیه 

اگه زندگی مونو دوست داری باید بیای مشاوره و برای بهتر شدنش تلاش کنی هم من هم تو 

خیانت هیچ توجیهی نداره 

الان حیوان ام به جفت خودش وفاداره 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

نه بابا خیانت ریشه های دیگه هم داره. مگه به زن های مهربون و ساکت خیانت نمیشه؟ در ضمن دعواها دو طرفع است. اگه اینجوریه تو هم بگو زنها چطور خیانت میکنند؟ شوهراشون درک ندارند اونا هم جذب یه مرد مهربون میشن. والا

از ذات خراب شروع میشه ادم که ذاتش خراب باشه نمیشه تغییر داد

این ذاتش خراب نبود

یعنی حتی قبل من هم با هیچ دختری نبود 

و خودش هم چندین بار گفته که تنها چیزی که تو این دنیا متنفره ازش خیانت هست 

ولی از وقتی باردار شدم یه شوخیای خرکی میکرد