2777
2789
عنوان

واقعا روتین پوستی

263 بازدید | 17 پست

دشمن اصلیه پوسته

من یه مدت اومدم جایی که دسترسی به تونرو اسکراب ماسک اینا نداشتم فقط یدونه ضد آفتاب با خودم آوردم حتی فوم شست و شوی صورتو هم با خودم نیاوردم

منی که همیشه حداقل پنج شیش تا جوش رو صورتم بود الان دیگه اوناهم نیست

صورتم صاف شده:/

احساس میکنم تازه پوستم‌ داره از دستم نفس میکشه یه مدت

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم رو هرچی حساسیت به خرج بدی بدتر میشه

دقیقا

من پدر پوستمو در آورده بودم بدتر جوش میزدم چون پوست حساس میشه با کوچیکترین چربی که رو پوست قرار بگیره شروع میکنه جوش زدن

دقیقامن پدر پوستمو در آورده بودم بدتر جوش میزدم چون پوست حساس میشه با کوچیکترین چربی که رو پوست قرار ...

بخدا حس میکنم قیابه جوریه که بهش اهمیت ندی قشنگتر میشه

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

موافقم باهات یه صابون سی چهل تومنی میزنم حموم به حمومیدونه هم ضد آفتابپوستم انقد صاف شده

دقیقا منم

واقعا حیف اون پولایی که بابت روتین پوستیا دادم😂💔

نتنها بهتر نمیکرد پوستمو بدتر حساسش کرده بود

فقط یبار چند سال پیش یه تونر گرفتم قیمتش خیلی ارزون بودش بعد اسطوخودوس داشت گیاهی بود،اونم خیلی خوبه اون بیشتر تاثیرش روی تنظیم خواب و اعصاب بود بعد خودبه خود وقتی خوابت تنظیم میشه و اعصابت آروم میشه جوشاتم از بین میرن

ولی دیگه نتونستم این تونرو پیدا کنم🥲

دقیقا من ی مدت هرچی داشتم اصلاااا استفاده نکردم ،فقط با آب خالی صورتمو میشستم هرکی منو میدید می‌گفت ...

الان منم همینطوری شدم فقط با آب خالی صورتمو میشورم صورتم صاف شدهه

حتما شهرای بزرگ و صنعتی نیستین جنس پوست هم فرق داره شاید حساسیت داشتین بهش

تهرانم عزیزم مرکز آلودگی😂

والا دیگه وسیله پوستی نمونده که امتحان نکرده باشم آخرش دیگه ول کردم با همون آب خالی صورتمو شستم الان صورتم خیلی بهتر شده

الان منم همینطوری شدم فقط با آب خالی صورتمو میشورم صورتم صاف شدهه

منم دیگه فقط با آب صورتمو میشورم 

همش کلک پوله،والا مامان. بررگامونو نگاه کن ی جوش داشتن نه والا پوست صاف و یکدست 

اونا میدونستم روتین پوستی چیه اخه؟

ولش کنی خود به خود بهتر میشه اره😂اسم تونر یادت نیست؟

دقیقاا😂

فکر کنم اسمش همون تونر اسطوخودوس هستش

خیلی بوش تنده ولی بعد چند دیقه خود به خود ریلکس میشی حالا نمیدونم به جز اسطوخودوس چیز دیگه هم ریخته بودن که من به طور عجیبی بعدش خوابم میگرفت😂😂

منم دیگه فقط با آب صورتمو میشورم همش کلک پوله،والا مامان. بررگامونو نگاه کن ی جوش داشتن نه والا پوست ...

دقیقااا

من دیگه عمرااا پول بدم از این چرتو پرتا بخرم جالبه بعد هربار استفاده نشد یبار راضی باشم ولی بازم میرفتم میخریدم😂