2777
2789
عنوان

انگار مردای تیر ماهی از همه بهترن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 139 پست
آخه واقعا خسیس ندیدم آبانی خودمم آبانیم عزیزم ویژگی بارزمون مغرور بودن و لجباز بودن و باهوش بودنهو ا ...

البته بعد از دی😉😂😂😂 آبانیا دوستای منطقی من بودن و شریک درسی خوبی هستن

البته بعد از دی😉😂😂😂 آبانیا دوستای منطقی من بودن و شریک درسی خوبی هستن

نههههههه صحبت از جذاب بودن میرسه قطعا  پای آبانیا درمیونه نه ماه دیگه 😎🤣🤗

موافقم دوست قشنگ دی ماهی پارتنر درسیه خوب هم میشیم😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دستودلباز.مهربون.کاری وغیرتیبیخیال.دروغگوشدیدا.خانواده دوست.دلسوزی بیجا

دلسوزی بیجا رو موافقم . برا همه بخصوص خونواده ش خودشو‌میکشه ولی از خوانواده انتظاری نداره

همسرم تیرماهیه خوبه بدنیستشایدم من کناراومدم باهاش😂

آدمهای تیر دست و دلباز زن ذلیل اما واقعا دمدمی مزاجند نه خندهدشان معلومه نه اخلاق گوهشان شوهر من اینطوری من میمانم بخندم یا ناراحت به خودش هم گفتم اما ته قلبشان بی ریا هستند تفکرشان خوبه از شماهم همینطوره

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

بیشتر ببینید
جذاب ترین و خوشگل ترین فقط دی ماهیه باقی اداشو درمیارن😉😂

نه نه نه چرا ویژگی های ما رو به خودتون نسبت میدی دوستممم😂❤️

از شدت جذابیتمون بقیه ها بی اعتماد به نفس شدن دوستم😎

گفتم در جریان باشی بستی🤣😘

نه نه نه چرا ویژگی های ما رو به خودتون نسبت میدی دوستممم😂❤️از شدت جذابیتمون بقیه ها بی اعتماد به نف ...

اقا نمیدونم چرا همه دوس دارن ابانی باشن 

کلا هر کی ابانی هس سه هیچ از بقیه جلوتره

همه راضی از کشف رازی... 

نه نه نه چرا ویژگی های ما رو به خودتون نسبت میدی دوستممم😂❤️از شدت جذابیتمون بقیه ها بی اعتماد به نف ...

حالا هر چقد میخوای خودتو جر بده مث بچه ها ولی هیچی از ارزشات کم نمیشه بیا مدال دوم جذابیت هم مال تو🥈😂😂😂