2777
2789
عنوان

اولین بار داماد دستتونو گرفت چ حسی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 136 پست
امروز به یه کاربر گفتم انرژی منفی نده .شروع کرد به نفرین کردن من که امیدوارم خاستگارت بره.فقط به خاط ...

وااا ببخشید خنده ام گرفت🤣🤣

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایولللللمنمم اینجا ذوق کردممچقدر توی همین جمله اش عشق بود😍😍

آره عشق اولش خیلی شیرینه... خیلی قشنگه... بعد یه جوری ریده میشه تو زندگیت که فقط با یادآوری همون روزهای اول ادامه میدی!!

حس خاصی نداشتم چون ۵ سال باش دوست بودم ولی اولین جایی ک رفتیم رستوران دوتایی بعنوان زن و شوهرخیلی مزه داد بهم‌ خیلی غیرتی و حسود شده بود البته منم باشینیون و میکاپ عقدم رفتیم یه رستوران تو محله های داغون شهر نشستیم😂😂😂😂😂

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
به نظرتون مخ جراح هم میشه با قهوه زد استاد؟

با اون باید شیرموز بخوری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
عزیزم فکر کنم تو اون تاپیک بودم،فکر کنم خود اون شخص جواب نداد،بقبه ریختن سرت🤦🏻‍♀️ولی اشکالی نداره، ...

ببین نفرینش انقدر حالم و بد کرد .فورا زنگ زدم به طرفم ک‌دارم اشنا میشم .با گریه 

هنگ کرده بود.میگفت خوبی؟؟ چی شده؟؟

امروز به یه کاربر گفتم انرژی منفی نده .شروع کرد به نفرین کردن من که امیدوارم خاستگارت بره.فقط به خاط ...

ولش کن بابا ملت روانی شدن یکی رشته دانشگاهی منو فهمید حالا بحث یه چیز دیگه بود اصلا با اونم حرف نمیزدم اومد گفت اره به رشته ت نناز شمایی که سال اول قبول میشین دنیا به کام تونه به خودت نناز اینا بخاطر اینه که خدا هوش رو مساوی تقسیم نکرده😑😑😑 بعد من اینجوری بودم که خب وااااا 

آدم اگه به قیافه و پول باباش بنازه باز یه چیزی ولی اینکه واقعا دستاورد خودمه

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

مادرم میگه به دعای کسی نیومدیم 

که به نفرین کسی بریم

بیخیال 

به دعای گربه اگه بارون باریده بود

دنیا رو اب برده بود 

بخت خوب براتون آرزومندم 

تو ماشین بودیم…تو جلسه اشنایی…محرم هم نبودیم

دور میدون داشت دور میزد دستمو گرفت..هنوز اون لحظه و میدون و ثانیه و قیافش یادمه حتی اهنگی که پلی بود🥲🥲🥲یادش بخیر

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹
اره .اتفاقا اونی ک ریخت سرم یبار دیگه هم باعث تعلیقم شده بود همینطوری.اون شخصم من میشناختم باور کن ب ...

بنظرم شما درست گفتین

یبار یکی تاپیک لباساش گزاشته بود 

یکی اومد گفت من 1 سال نخریدم لباش و خوشبحالت و.. 

همه بهش گفتن چرا انرژی منفی میدی

خب حرف اون خانومم شبیه همین بود، گفتن خوشبحالت که دلخوشی داری، یعنی اشاره ب حال بد خودشون و نشون دادن اینکه دارن حسرت میخورن 

و شما درست گفتین ک انرژی منفی نده، نمیدونم چرا با شما دعوا گرفتن... 

واقعا قشنگ نیست زیر خوشی های دیگرون، اشاره ب بدبختی هامون کنیم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
مادرم میگه به دعای کسی نیومدیم که به نفرین کسی بریمبیخیال به دعای گربه اگه بارون باریده بوددنیا رو ا ...

الهی فدات شم.

مرسی بابت انرژی خوبت .

دعام کن.

بهترینها نصیب دل مهربونت شه

ول کن بابا اگه نفرین گیرابود الان نصف دنیانبودن محلش نده😂

اره والا منم یا نبودم یا چهارتا بچه بد داشتم طبق نفرینای مامانم 😂💔🤕🥲 البته بنظرم بچه مثل خودم خوبه که من کجام بده دخمل بدی نیستم بدم کردن کشتنم

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید