2777
2789
عنوان

حسودی یا غبطه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بحث پاک نگه داشتنهمن این همه سال تو عمرم خودم و نگه داشتم که با یک فردی مثل خودم زندگی کنمولی دقیقا ...

دقیقا مشکل همینجاست ک تو مخ ما فرو کردن اگه با کسی نباشی بهترینا نصیبت میشه

کی گفته اشنا شدن گناه جرم؟ک اینو کردن تو کلمون

باید و باید تو اجتماع بود و اشنا شد تا روابطو یادگرفت خوبی بدی رو دید تجربه کسب کرد اما با رعایت اخلاقیات

برفرض ایشون ازدواج بد داشتن تاثیری رو زندگی شما داشت؟ نهاگه بخوایم مقایسه کنیم خیلییی اذیت میشیم عزی ...

نه اتفاقا خیلی خوبه که دوستات ازدواج موفق دارن

ولی اینکه نگاه می کنی به گذشته

می بینی این همه سال سختی

مثل اینکه واقعا تاثیری نداره

بحث پاک نگه داشتنهمن این همه سال تو عمرم خودم و نگه داشتم که با یک فردی مثل خودم زندگی کنمولی دقیقا ...

ربطی نداره من یه عالم‌دوس پسر داشتم

البته حد و حدود رعایت میکردم هاااا خراب‌نبودم فقط در ی حدی حرف میزدم 

شوهرم حتی با ی نفرم‌ نبوده . حتی حرف و چتیم‌نبوده 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

من چی بگم عزیزم. جاری من  ۵ سال دوست بوده با برادر شوهرم .... الان احترامش ارج و قربش از من بیشتره که گوشه خونه بودم . مهریه اش برابر من.  و زندگیش بسیاااااار روال. خداروشکر . ولی مادر من همیشه میگفت پاک بمونید خدا جواب پاکی تونو میده و فلان‌  . فهمیدم . که اینجوری نیست که میگفتن. اگر منم گشته بودم لااقل انقدر احمقانه وارد زندگی  نمیشدم . 

حالا ثابت بشه ایشون بدبخته چیزی ثابت می شه؟ اینکه کسی قبل از ازدواجش با کسی دوست بوده یا نه بوده؟ با ...

اتفاقا خیلی خوبه

ازدواج درست و صحیح

چون دوستم ادم احساسی بود

خوشحالم که انتخابش درسته

اما وقتی نگاه می کنم که خواستگارای من یکی از یکی بدتر 

واقعا ناامید می شم

اینکه فکر می کنی دوستت پاک نبوده و خودت پاک بودی مشکل یه ذره اونجاست..

اتفاقا من گفتم که دوستم اهل رعایت بوده

و حرمت و نگه داشته

و اجازه نمی داد ازش سو استفاده بشه

اما بحثم اینه ایشون تو دوران مجردی سینگل نبوده

دقیقا مشکل همینجاست ک تو مخ ما فرو کردن اگه با کسی نباشی بهترینا نصیبت میشهکی گفته اشنا شدن گناه جرم ...

اتفاقا من خودم داخل اجتماع هستم

کار می کنم

دانشجوام

اما وقتی می بینم یک سوم سختی های من و سر کنکور 

سرکار رفتن

و خیلی چیزهای دیگه تجربه نکرده

اما من با تمام تلاشم خواستگارایی دارم مزخرف

من چی بگم عزیزم. جاری من ۵ سال دوست بوده با برادر شوهرم .... الان احترامش ارج و قربش از من بیشتره ک ...

منم که دارم عاقلانه بین خواستگارام انتخاب می کنم خیلی اذیت می شم